Καλοκαιρινή γιορτή του ΕΕΑ Μαργαρίτα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Με μία μαγευτική βραδιά γεμάτη θέατρο και τραγούδι καλωσορίζει το καλοκαίρι το Eργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» για νέους με νοητική υστέρηση, την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στις 20.00.

Φέτος τα «λουλούδια» του Μαργαρίτα «θα ανθίσουν» στο μαγευτικό κήπο του Μεγάρου Δούκισσας Πλακεντίας στην Π.Πεντέλη. Οι σπουδαστές του «Μαργαρίτα» «ξεδιπλώνουν»το ταλέντο τους ανεβάζοντας την επίκαιρη θεατρική παράσταση « Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! » και η Ελένη Τσαλιγοπούλου «ανοίγει» τις καρδιές μας και μας ταξιδεύει με τα τραγούδια της και τη ζεστή εκφραστική φωνή της.

Όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη δράση και τις δραστηριότητες του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» για νέους με νοητική υστέρηση και να στηρίξουν το μη κερδοσκοπικό έργο τους.

Από το 1979 που λειτουργεί, στόχος του «Μαργαρίτα» είναι η μέγιστη δυνατή αυτονομία των νέων με νοητική υστέρηση προσφέροντας τους συνεχή εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και απασχόληση, ενώ ενισχύει και υποστηρίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους .

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων :
• TΙCKET HOUSE ,Πανεπιστημίου 42(εντός της στοάς ), Τηλ. 210 36 08 366
• Μέσω internet www.ticketpro.gr
• Στα γραφεία του «Μαργαρίτα» , Μεσολογγίου 4 -6, Ν.Πεντέλη

Για περισσότερες πληροφορίες : 210 8044 812, 6936 14 13 35
www.eeamargarita.gr
Πηγή: skai.gr