Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης

Το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής – Ίδρυμα Οικ. Γ. Ψαρόπουλου και το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, μέλος του διεθνούς δικτύου για την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης, σας προσκαλούν να γιορτάσουμε όλοι μαζί την “Παγκόσμια ημέρα αφήγησης”, στην εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 19:00, στην Αθήνα, στους χώρους του Μουσείου (Μελιδώνη 4-6 και Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο).

Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα γενικό καλωσόρισμα στη μεγάλη αίθουσα του Μουσείου και ύστερα ο κόσμος θα κατευθυνθεί στις υπόλοιπες αίθουσες όπου οι αφηγητές με τις ιστορίες τους θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο των παραμυθιών.

Η λίστα των αφηγητών είναι μεγάλη και εμπλουτίζεται συνεχώς. Θα παραμείνει ανοιχτή για όποιον θέλει εκείνη την ημέρα να μοιραστεί μαζί μας τις ιστορίες του.

Ένα ζεστό τσάι θα σας κρατήσει συντροφιά ….γιατί η νύχτα μπορεί να είναι μακριά…

Πληροφορίες
• Η είσοδος είναι ελεύθερη.
• Η εκδήλωση απευθύνεται σε ενήλικο κοινό
• Παιδιά άνω των 12 ετών με γονική συναίνεση
• Χώρος εκδήλωσης: Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής, Μελιδώνη 4-6, Θησείο (πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Θησείου. Πρώτη κάθετος της οδού Ασωμάτων)
Το Μουσείο είναι προσβάσιμο από άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς διαθέτει ειδική ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια στην είσοδό του.
Πηγή: skai.gr