Κλείσιμο

Ο ΣΚΑΪ στα «PROMAX AWARDS» 26&27 Μαρτίου στην Βαρκελώνη

Ένα ευρηματικό τρέιλερ δημιουργία της ομάδας τρέιλερ του σταθμού με επικεφαλής τον Μιχάλη Μηνακούλη για το promotion της σειράς «CSI:Las Vegas» είναι υποψήφιο για τα βραβεία δημιουργικότητας «PROMAX 2012 AWARDS».

Το τρέιλερ είναι υποψήφιο στην κατηγορία «BEST USE OF HUMOR IN PROMOTION» και είναι ένα από τα έξι προτεινόμενα για το χρυσό ή το ασημένιο βραβείο.

To συγκεκριμένο τρέιλερ διαφήμιζε τον έκτο κύκλο της σειράς «CSI:Las Vegas», που πρόβαλλε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο.

Η τελετή της απονομής των βραβείων PROMAXBDA(Broadcast Design Association) που αφορά «προϊόντα» που λανσαρίστηκαν σε ολόκληρη την Ευρώπη θα γίνει στις 26&27 Μαρτίου στην Βαρκελώνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η PROMAX δραστηριοποιείται σε 65 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και περιλαμβάνει 10.000 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων.

Μέσα από τις χιλιάδες υποψηφιότητες ξεχώρισε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ για την συγκεκριμένη κατηγορία. Παράλληλα στην ιστοσελίδα της PROMAX το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται το τρισδιάστατο γραφικό που ετοίμασε το τμήμα promotion του σταθμού και ο graphics animator Άνθιμος Ξένος για την παρουσίαση του νέου του προγράμματος στην αρχή της σεζόν.
Πηγή: skai.gr