Βόλτες, μουσική ακόμα και παιχνίδια στους τοίχους...

Το γνωστό μας Meet Market, έγινε Beat Market. Λόγω της ακύρωσης του Meet Market του Νοεμβρίου η ομάδα αποφάσισε να γιορτάσει ενεργοποιώντας το σχέδιο Β. Έτσι, το πρώτο "Beat Market", δεν θα έχει πάγκους αλλά χορό, στο loft " Έβδομος όροφος " (Καραγεώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά) στην Πλατεία Συντάγματος, στις 21:00.

Απόψε (Παρασκευή) οι Godfathers επιστρέφουν στην Αθήνα. Οι 5 "νονοί", έρχονται για να μας δώσουν μια γερή δόση από ροκ, στο Κύτταρο (Ηπείρου 48 και Αχαρνών)στις 21:00.

Παιχνίδια στους τοίχους; Ναι παιχνίδια στους δρόμους! Το Athens Plaython, ένας πρωτοποριακός θεσμός, φέρνει για πρώτη φορά στην Αθήνα παιχνίδια τα οποία παίζονται στους τοίχους, τους δρόμους και τις πλατείες.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι βρίσκεται ανάμεσα στους 10 φιναλίστ για το Challenge TEDxAthens! Σήμερα (Παρασκευή) είναι τα εγκαίνια και μέχρι τις 22.00 σας περιμένουν στο ΤΩΡΑ Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι).

Δες το αλλιώς! Για όσους θέλουν να συνδυάσουν γεύση και μουσική, κατάλληλη επιλογή είναι το εναλλακτικό μεζεδοπωλείο τον καιρό της κρίσης.

Σήμερα (Παρασκευή) το πρόγραμμα έχει ρεμπέτικη βραδιά ενώ αύριο (Σάββατο) οι SAX IN 4, θα σας ταξιδέψουν με σαξόφωνα. Όλα αυτά, Ηρώων Πολυτεχνείου 38, στα Μελίσσια. Μέσα στο πρόγραμμα επίσης, είναι και οι καλές τιμές! 

Το Σάββατο και την Κυριακή Ο Rodrigo κι η Gabriela, δυο κιθαριστικές μορφές από το Μεξικό, έρχονται να ξεσηκώσουν για δεύτερη φορά το ελληνικό κοινό, με τις διασκευές τους. Από Led Zeppelin μέχρι και Metallica, στο Gazarte, Βουτάδων 32-34 στο Γκάζι.

Πηγή: Γράφει η Άννα Μπουσδούκου