Νύχτες Πρεμιέρας: For Talented Viewers only με το Conn-x

Για 6η συνεχή χρονιά βρίσκεται στο πλευρό του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, το Conn-x, παρουσιάζοντας τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, που ανοίγουν την αυλαία τους και τη φετινή κινηματογραφική σεζόν στις 14 Σεπτεμβρίου 2011.

Περισσότερα για τις Νύχτες Πρεμιέρας ΕΔΩ

Μάλιστα, το Conn-x έχει ετοιμάσει μια σειρά δραστηριοτήτων, υπό το χαρακτηριστικό τίτλο «for talented viewers only», ώστε το φετινό Φεστιβάλ να αποτελέσει μια συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους σινεφίλ.

Μέσα από ιδιαίτερες και αποκλειστικές ενέργειες, το Conn-x «βγάζει» το σινεμά από τις κινηματογραφικές αίθουσες και το φέρνει πιο κοντά σε όσους το αγαπούν με πάθος.

Από τις 6 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2011, η κινηματογραφική εμπειρία Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x φτάνει σε κεντρικά, πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, μετατρέποντάς τα σε ανοιχτούς κινηματογράφους. Εκεί, χιλιάδες περαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν digital εμπειρίες ταινιών μικρού μήκους του Φεστιβάλ, με την απλή χρήση του smartphone τους.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς 500 λάτρεις της 7ης τέχνης, θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην αποκλειστική προβολή των ταινιών «The Conspirator», «La Conquete» και «Το Γάλα», καθώς και στα μοναδικά Conn-x after cinema parties που θα ακολουθήσουν, κερδίζοντας διπλές προσκλήσεις μέσα από το διαγωνισμό «Πιάσε Θέση στις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x», στη σελίδα του Conn-x στο Facebook.
Πηγή: skai.gr