To καστ του Μεγάλου Λεμπόφσκι ξανά μαζί, ζωντανά στο Διαδίκτυο!

Με αφορμή την κυκλοφορία σε Blu-ray του "Μεγάλου Λεμπόφσκι" των αδελφών Κοέν, οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές της δημοφιλούς καλτ ταινίας θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά μαζί, 13 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία της στα σινεμά.

Οι Jeff Bridges (The Dude), John Goodman (Walter), Steve Buscemi (Donny), Julianne Moore (Maude) και John Turturro (Jesus) θα βρεθούν όλοι μαζί στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης για να προωθήσουν την κυκλοφορία της ταινίας σε Blu-ray και να συναντήσουν τους φανατικούς οπαδούς της ταινίας, τους λεγόμενους Achievers, και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απόψε στις 3 μετά τα μεσάνυχτα, ζωντανά στο http://www.facebook.com/BigLebowskiMovie

Μαζί τους θα παραβρεθεί ο T-Bone Burnett, μουσικός παραγωγός, υπεύθυνος για το soundtrack της ταινίας. Ο Burnett έκανε επίσης την παραγωγή στο νέο δίσκο του Jeff Bridges που βγήκε πρόσφατα στην ιστορική δισκογραφική εταιρία Blue Note.

Το reunion του καστ γίνεται στα πλαίσια του δεκαετούς πια φεστιβάλ LebowskiFest που είναι αφιερωμένο σε οτιδήποτε αφορά την ταινία και οργανώνεται συνήθως σε… αίθουσες μπόουλινγκ, που είναι κεντρικό θέμα της ταινίας.
Πηγή: skai.gr