Η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της κίνησης πολιτών ο Κύκλος των Χαμένων Αξιών

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου (18:00, στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών) διοργανώνεται η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση της κίνησης πολιτών «Ο Κύκλος των Χαμένων Αξιών».

Οπως επισημαίνει ο κ. Δημήτρης Μπουραντάς, εκ των ιδρυτικών μελών της κίνησης, «η τελμάτωση του πολιτικού συστήματος της χώρας, η κρίση και η χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος, η κρίση των θεσμών αλλά και των αξιών της καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ύπαρξης μιας συντονισμένης προσπάθειας που θα επιδιώξει ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας, που εξακολουθεί να είναι μια πατρίδα ανεπτυγμένη, ανταγωνιστική, δυνατή, πρωτοπόρα και ανθρώπινη».

Η ίδρυση της Κίνησης των Πολιτών για την Αναγέννηση του Πολιτικού Πολιτισμού, Ο Κύκλος των Χαμένων Αξιών, είναι μια κίνηση ευθύνης και μια κρίσιμη δύναμη επιρροής για την αντιμετώπιση της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης της χώρας, επισημαίνει ο κ. Μπουραντάς.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Κύκλο των Χαμένων Αξιών μπορείτε να διαβάσετε [ΕΔΩ] στην ιδρυτική διακήρυξη της κίνησης, καθώς και ποιοι την υπογράφουν [ΕΔΩ]. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε και από τον ιστότοπο www.clv.gr για την αποστολή, τις αξίες, τους στόχους, την οργάνωση, το ιδεολογικό πλαίσιο και τις θεμελιώδεις θέσεις του ‘Κύκλου’.
Πηγή: skai.gr