Καθυστερεί μέχρι το 2012 το "Mad Men"

Η δημοφιλής δραματική σειρά "Mad Men", η οποία επρόκειτο να αρχίσει την πέμπτη σεζόν της το καλοκαίρι, δεν θα επιστρέψει μέχρι τις αρχές του 2012 λόγω της στασιμότητας των συνομιλιών σύμβασης με τον δημιουργό, όπως δήλωσε το καλωδιακό κανάλι AMC.

To δίκτυο φέρεται να είναι κοντά στην υπογραφή συμφωνίας αξίας 30 εκατομυρρίων δολαρίων με τον Matt Weiner, αλλά εκείνος μάχεται για αιτήματα που αφορούν σε αλλαγές του καστ και τον μειωμένο χρόνο που έχει η σειρά, σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Deadline Hollywood.

Εκπρόσωπος της AMC, αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι παραπάνω από τη δήλωση της ίδιας της εταιρείας.

«Καθώς έχει καθυστερήσει το ξεκίνημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων το "Mad Men" θα ξεκινήσει την πέμπτη σεζόν του στις αρχές του 2012» τόνισε σε ανακοίνωσή της, η AMC.

Η AMC δήλωσε επίσης, πως κίνησε τις διαδικασίες για μια επιπλέον επιλογή με τον παραγωγό της σειράς, ο τηλεοπτικός βραχίονας της Lions Gate Entertainment Corp, για να αρχίσει τις εργασίες για μια πέμπτη σεζόν, παρά το αδιέξοδο.

Οι συνομιλίες για το συμβόλαιο αναμένεται να λυθούν πριν η παραγωγή συνεχιστεί για την επόμενη σεζόν, δήλωσε μια πηγή με γνώση της κατάστασης.

Ο Weiner, πρώην δημιουργός του θρυλικού "The Sopranos" ασχολείται με ζήλο με κάθε λεπτομέρεια κάθε επεισοδίου.

Το "Mad Men", που περιστρέφεται γύρω από μια πλασματική διαφημιστική εταιρεία στην λεωφόρο Μάντισον της Νέας Υόρκης την ταραχώδη δεκαετία του 1960, είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες σειρές στην τηλεόραση και έχει κερδίσει μεταξύ άλλων το βραβείο EMMY για καλύτερη δραματική σειρά τρία συνεχόμενα έτη.
Πηγή: skai.gr