Κλείσιμο

Sold out η συναυλία της Αλεξίου στο Ηρώδειο

Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της για το τραγούδι, εκεί η Χάρις Αλεξίου ταξιδεύει το κοινό της σε κατάμεστους συναυλιακούς χώρους ανά την Ελλάδα. Κάθε πόλη, κάθε στάση αυτής της περιοδείας και μια ξεχωριστή βραδιά με sold out συναυλίες, όπου η Χάρις Αλεξίου συναντάει κάθε φορά μια μεγάλη παρέα έτοιμη να μοιραστεί και να τραγουδήσει μαζί της στιγμές από ολόκληρη την μέχρι σήμερα πορεία της.

Sold out και η ειδική βραδιά αφιερωμένη στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 21:00. Μια μοναδική βραδιά, μια μοναδική συναυλία για την οποία έχει διαμορφωθεί ειδικά το πρόγραμμα με επιλογές από το ρεπερτόριο - θησαυρό της Χάρις Αλεξίου που όλοι τραγουδάμε, ανέκδοτα τραγούδια από την νέα της δουλειά σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της, αλλά και εκπλήξεις πέρα από το προσωπικό της ρεπερτόριο. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Κώστας Παπαδούκας.
Βιολί, Θάνος Γκιουλετζής,
Μπουζούκι, κιθάρα, τζουρά, λαούτο, Νίκος Κατσίκης,
Κιθάρες, Γιώργος Χατζόπουλος,
Τύμπανα, Χρήστος Γκοτσίνας,
Μπάσσο , Ειρηναίος Κουλλουράς
Ακορντεόν: Ηρακλής Βαβάτσικας
Ήχος: Παύλος Σαπουντζής, Αντώνης Παραμύθης
Φώτα: Alain Lonchamp, Αλέξης Προδρόμου

Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» αποτελείται από 10 φιλανθρωπικά σωματεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που, από το 1996, συνεργάζονται σε ένα πλαίσιο αγάπης, αλληλεγγύης και ισοτιμίας για να βοηθήσουν το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας, το παιδί και ιδιαίτερα το παιδί σε ανάγκη. Τα 10 σωματεία-μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» ενεργούν από κοινού με στόχο να βοηθήσουν όλα τα παιδιά να έχουν τα ίδια δικαιώματα και ευκαιρίες στη ζωή.

Οι προσπάθειες της Ένωσης αγκαλιάζουν και υποστηρίζουν ετησίως 5.000 παιδιά με νοητική υστέρηση, κινητικές δυσκολίες, οικογενειακά προβλήματα, βαριές αρρώστιες προσφέροντας τους καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και ένα καλύτερο μέλλον.

Τα 10 μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι: η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, το Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας – Χατζηπατέρειο, το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», Οι Φίλοι της Μέριμνας, Οι Φίλοι του Παιδιού, η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη, η Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, οι Φίλοι του Ιδρύματος Θεοτόκος, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Με στόχο να βοηθούν ακόμα περισσότερα παιδιά και νέοι, η Ένωση δημιούργησε και λειτουργεί την Πανελλαδική «115 25 Γραμμή Μαζί για το Παιδί». Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής επικοινωνίας παρέχονται συμβουλές σε παιδιά, εφήβους και γονείς έτσι ώστε να δίνονται οι σωστές κατευθύνσεις σε ότι αφορά την πληθυσμιακή αυτή ομάδα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε: www.mazigiatopaidi.gr ή επικοινωνήστε με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τηλ.: 210-7482690.
Πηγή: skai.gr