"Θα ήθελα να είμαι εγώ στη θέση του Μάικλ"

Την ελπίδα του να ήταν εκείνος στην θέση του αδελφού του Μάικλ Τζάκσον εξέφρασε ο Ζερμέν Τζάκσον, όταν είδε τον βασιλιά της ποπ νεκρό στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

"Δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το εκλάβουν αυτό οι άνθρωποι, αλλ' ελπίζω να ήμουν εγώ" δήλωσε την Πέμπτη ο Ζερμέν στην πρωινή εκπομπή "Today" στην τηλεόραση του NBC.

Ο Ζερμέν, ο οποίος είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από τον Μάικλ Τζάκσον, δήλωσε ότι αισθανόταν ότι ήταν πάντα ο στυλοβάτης του αδελφού του.

Αναφερόμενος στις διάφορες πληροφορίες ότι ο βασιλιάς της ποπ είχε κάνει κατάχρηση φαρμάκων, είπε ότι "πληγώνουν την οικογένεια του".

"Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκτός και λένε πράγματα, για τα οποία δεν έχουν στοιχεία είναι ιδιαίτερα καταστροφικοί για την οικογένεια, για εμένα, για εμάς, επειδή δεν ξέρουμε. Ο Μάικλ ήταν πάντα ένας άνθρωπος που ήταν εναντίον τέτοιων πραγμάτων" πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Ζερμέν.

Βέβαια είπε πως μερικές φορές, η πίεση και το στρες μπορούν να οδηγήσουν κάποιον σε μία τέτοια ενέργεια, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο διάσημος τραγουδιστής είχε λάβει το ισχυρό παυσίπονο Demerol.

Σχετικά με την διαθήκη του Μάικλ Τζάκσον, ο Ζερμέν δήλωσε ότι την θεωρεί πολύ καλή, αφού τα παιδιά είναι μια χαρά και η μητέρα του είναι ο "τέλειος άνθρωπος" για να είναι κοντά τους.

Επίσης, ο αδελφός του διάσημου τραγουδιστή, ανέφερε ότι το ράντσο της "Χώρας του Ποτέ" θα είναι ο τέλειος τόπος, για να ταφεί ο Μάικλ Τζάκσον.

"Αυτό είναι το σπίτι του. Το δημιούργησε. Γιατί να μην βρίσκεται εκεί;" τόνισε ο Ζερμέν Τζάκσον.
Πηγή: skai.gr