Κλείσιμο

Οι ταινίες της εβδομάδας

Τέσσερις νέες κινηματογραφικές ταινίες και μια παλιότερη βγαίνουν την Πέμπτη, στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μετά την πετυχημένη πρώτη ταινία, οι Transformers επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη. Οι Ντισέπτικον επιστρέφουν στη Γη. Στόχος τους ο Σαμ Γουιτγουίκι ο οποίος μετά από έρευνα έχει ανακαλύψει την προϊστορία των μηχανών.


Επόμενη νέα ταινία το Γαλλοαμερικανικό θρίλερ «Καταιγίδα στην ομίχλη» με πλούσιο πρωταγωνιστικό καστ. Τόμι Λι Τζόουνς, Τζον Γκούντμαν, Κέλι Μακντόναλντ και Πίτερ Σαρσγκαάαρντ. Η υπόθεση ξετυλίγεται στη Λουϊζιάνα όπου ένα βετεράνος ντεντέκτιβ ερευνά μια σειρά από δολοφονίες νεαρών γυναικών. Μια ανακάλυψη όμως θα δώσει άλλη τροπή στην υπόθεση.

Η Σάντρα Μπούλοκ επιστρέφει με την ρομαντική κομεντί «η πρόταση». Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Ράιαν Ρέινολντς και Μπέτι Γουάιτ. Η ιστορία... μια επαγγελματίας, στέλεχος ενός εκδοτικού οίκου προκειμένου να γλιτώσει την απέλασή της στον Καναδά πείθει τον γραμματέα της να την παντρευτεί.... Η αρχική κόντρα τους θα εξελιχθεί σε έναν παράφορο έρωτα;



Ο Σαμ Μέντες σκηνοθετεί την δραματική ταινία «Πάμε όπου θες». Ένα ζευγάρι που περιμένει το παιδί του αποφασίζει να αναζητήσει έναν καινούριο τόπο για να μεγαλώσει το παιδί τους. Πρωταγωνιστούν Τζον Κραζίνσκι, Μάγια Ρούντολφ, Τζεφ Ντάνιελς και Μάγκι Τζιλενχαλ.


Η κινηματογραφική εβδομάδα συνεχίζεται με τη «Λυσσασμένη Γάτα» και πρωταγωνιστές τους Ελίζαμπεθ Τέϊλορ, Πωλ Νιούμαν. Τα λόγια είναι περιττά για το αμερικανικό αυτό δράμα του Ρίτσαρντ Μπρουκς.

Η υπόθεση ένας αλκοολικός που έχει παρατήσει το ποδόσφαιρο έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα του που πάσχει από καρκίνο και τη σύζυγό του.

Πηγή: Βασίλης Ντέτσικας