Celebrity Business : 1.2 εκατομμύρια δολάρια ανά Post στο Instagram

Η Kylie Jenner παραμένει το υψηλότερα αμειβόμενο αστέρι του Instagram στον κόσμο, κερδίζοντας το αστρονομικό ποσό των $ 1,2 εκατομμύριο δολάρια ανά post.

Η Κάιλι Κρίστεν Τζένερ (Kylie Kristen Jenner) είναι Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα & επιχειρηματίας.

Είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο οικογενειακό ριάλιτι σόου Keeping Up With The Kardashians, για την εταιρία καλλυντικών της Kylie Cosmetics και για τη δυναμική της παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα.
Το 2012, συνεργάστηκε με την εταιρία ρούχων PacSun μαζί με την αδελφή της, Κένταλ με την οποία δημιούργησαν τη δική τους συλλογή ρούχων, με το όνομα "Kendall & Kylie".
Το 2015, ξεκίνησε τη δική της συλλογή με καλλυντικά, με την επωνυμία Kylie Cosmetics. Επίσης, δημιούργησε και μια εφαρμογή για κινητά η οποία ονομαζόταν "Kylie" και κατέλαβε την πρώτη θέση στο iTunes App Store.
Το 2017 μπήκε στην λίστα Celebrity 100 του περιοδικού Forbes και έγινε το νεαρότερο άτομο που έχει μπει σε αυτή την λίστα.  
To 2018 μπήκε στην λίστα "America's Women Billionaires" του περιοδικού Forbes, έχοντας την 27η θέση και περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων!!!