‘’Ξεκίνησε με μία ιδέα και κατέκτησε το κόσμο του επιχειρείν!’’, διαγωνισμός καινοτομίας στα Τρίκαλα

H Vodafone Ελλάδας στηρίζει τον διαγωνισμό καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone Business που διοργανώνει στα Τρίκαλα την Πέμπτη 18 Απριλίου ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB κι έχει ως στόχο να αναδείξει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες στις κατηγορίες Smart Cities, Internet of Things και Smart Farming, αντίστοιχα. 

Ο διαγωνισμός Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone Business πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Τρικκαίων για την υποστήριξη νέων και καινοτόμων ιδεών που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, μέσα από την καθοδήγηση του GiSeMi HUB. 

Η Vodafone Ελλάδας υποστηρίζει τον διαγωνισμό, συμμετέχοντας στις επιτροπές αξιολόγησης, ενώ θα παράσχει τόσο βραβεία στους τρεις νικητές όσο και συμβουλευτική υποστήριξη από την ομάδα Vodafone Smart  Communities Agile προς τις ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτόν.

Η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής είναι έως την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019. Συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν startups, φοιτητές ή απόφοιτοι πανεπιστημιακών ιδρυμάτων καθώς και ανεξάρτητες ομάδες από όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο www.gisemi.gr

 Το GiSeMi HUB αποτελεί τον επιταχυντή διάχυσης της τεχνογνωσίας που παράγεται στην ακαδημαϊκή κοινότητα, τα ερευνητικά κέντρα/ινστιτούτα και τους παραγωγικούς φορείς, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός νέου πόλου ανάπτυξης διαπεριφερειακής εμβέλειας.