Εξαιρετικά προϊόντα από τον Έβρο, στην πόρτα σας

Είναι γενικά γνωστό ότι στον Έβρο παράγεται μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Είναι επίσης γενικά αποδεκτό ότι τα περισσότερα από αυτά χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα. Οι Εβρίτες παραγωγοί χρησιμοποιούν αγνές πρώτες ύλες, παραδοσιακές μεθόδους και φτιάχνουν με αγάπη και μεράκι το προϊόν τους.

Ωστόσο υπάρχει κάποια υστέρηση σε θέματα συσκευασίας, μάρκετινγκ και οργάνωσης δικτύων πωλήσεων και διανομής. Προσθέτοντας σε αυτά και το υψηλό μεταφορικό κόστος, έχουμε σαν αποτέλεσμα τα περισσότερα εβρίτικα προϊόντα να καταναλώνονται εντός του νομού και να είναι άγνωστα ή δυσεύρετα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Το διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό εμπόριο που αναπτύσσεται με ισχυρούς ρυθμούς, έρχεται να καλύψει αυτό το κενό και να προσφέρει νέες δυνατότητες και ευκαιρίες στους Εβρίτες παραγωγούς, ώστε να έρθουν σε επαφή με καταναλωτές που βρίσκονται σε μακρινές αποστάσεις.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που να συγκεντρώσει όλα τα προϊόντα από τον Έβρο και να τα διαθέτει σε πρώτη φάση στην ελληνική αγορά και στη συνέχεια και στο εξωτερικό.

Η ιδέα έγινε πράξη και πριν λίγο καιρό δημιουργήθηκε το evroshop.gr, ένα διαδικτυακό κατάστημα με προϊόντα αποκλειστικά από τον Έβρο. Στο μικρό διάστημα από τη λειτουργία του έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 300 διαφορετικά προϊόντα, από τρόφιμα και ποτά μέχρι κοσμήματα, καλλυντικά και μεταξωτά! Τα πρώτα δέματα έφτασαν ήδη με ταχύτητα, ασφάλεια και οικονομία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Οι ευχαριστημένοι πελάτες και οι επαναληπτικές παραγγελίες δίνουν ώθηση για ενίσχυση της προσπάθειας.

Η επιτυχία του εγχειρήματος του evroshop θα δώσει οφέλη εκτός από τους δημιουργούς του, σε όλους τους συνεργάτες παραγωγούς και συνολικά στην εβρίτικη οικονομία. Φιλοδοξία των ανθρώπων του είναι να συγκεντρώσουν σταδιακά όλα τα εβρίτικα προϊόντα και να τα βοηθήσουν να κατακτήσουν την υψηλή θέση που αξίζουν, τόσο στην ελληνική, όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Το σλόγκαν τους συμπυκνώνει με λίγα λόγια την επιθυμία για συνδυασμό ιδιαίτερων χαρακτηριστικών για τον καταναλωτή, όπως η ποιότητα, η απλότητα και η ευκολία: «Εξαιρετικά προϊόντα από τον Έβρο, με ένα κλικ στην πόρτα σας!»
Πηγή: Advertorial