Κλείσιμο

16ο Ευρωπαϊκό συνέδριο γαστρονομίας και οίνου 19-21 Οκτωβρίου στο Ζάππειο

Τεράστια είναι η ανταπόκριση του κοινού και των επαγγελματιών του χώρου για το συνέδριο και την έκθεση. Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν δείξει οι περιφέρειες , τα επιμελητήρια και οι δήμοι αλλά και εταιρίες με προϊόντα από όλη την Ελλάδα .
Ήδη πολλά επιμελητήρια ,περιφέρειες και πρεσβείες έχουν κλείσει το περίπτερο τους στην έκθεση.

Η Έκθεση δίνει μία μοναδική ευκαιρία στους παραγωγούς να συνδυάσουν τις παρουσιάσεις των προϊόντων τους, με τα πλεονεκτήματα της ανάδειξης της γαστρονομίας και των Ελληνικών οίνων, που θα αναφέρονται στις συνεδριακές παρουσιάσεις. Επίσης, οι ξένοι συμμετέχοντες θα μπορούν παράλληλα με τις Συνεδριακές εκδηλώσεις, να ενημερώνονται για τα διάφορα προϊόντα, παραγωγές και υπηρεσίες των Ελληνικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην Έκθεση.
Στην τεράστια επιτυχία του συνεδρίου – εκθεσης συμβάλουν οι  αιγίδες που έχουν συγκεντρωθεί από όλες τις πλευρές των πολιτικών και επαγγελματικών φορέων.
Ήδη πάνω από 20 διαφορετικοί φορείς, όπως Υπουργεία της Ελληνικής Κυβέρνησης, Αυτοδιοίκηση, Κρατικοί Οργανισμοί, Επιμελητήρια, Επαγγελματικοί Φορείς, Κλαδικές Ενώσεις, και διάφορες ενώσεις παραγωγών, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους την κορυφαία διοργάνωση του έτους σε θέματα γαστρονομίας και οίνου στην Ευρώπη.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει μια γεωγραφικά διάχυτη παρουσίαση των ειδικών κυρίως τοπικά πιστοποιημένων Ελληνικών και ξένων προϊόντων, των τοπικών εδεσμάτων και όλων των ποτών και βέβαια την μεγάλη γκάμα του Ελληνικού οίνου. Στα περίπτερα της έκθεσης θα βρίσκονται εταιρίες με παραδοσιακά προϊόντα από όλα τα μέρη της Ελλάδος , οινοποιεία από κάθε γωνιά της χωράς που θα παρουσιάζουν τα εκλεκτά κρασιά τους.
Δείτε περισσότερα , εδώ
Πηγή: skai.gr