Τα νέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων


Wish: Ξεπέρασε τα 1 δισ. δολάρια ο τζίρος το 2017 – οδεύει ολοταχώς για τζίρο 2 δισ. δολάρια

 
Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Wish, ο Peter Szulczewski επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο εξειδικευμένο σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακό ιστότοπο CNET ότι η Wish ξεπέρασε τα 1 δισ. δολάρια σε πωλήσεις το 2017, ενώ ο ίδιος εκτιμά ότι φέτος οι πωλήσεις της Wish θα διπλασιαστούν.

Παράλληλα, ο ίδιος γνωστοποίησε ότι τον Απρίλιο η Wish έφτασε τα 75 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες και ότι αυτή συνεργάζεται με περισσότερους από 1 εκατ. προμηθευτές, ενώ η πλατφόρμα προσφέρει περισσότερους από 200 εκατ. κωδικούς. Μάλιστα φέτος, η εταιρεία αναμένεται να αποστείλει συνολικά περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο τεμάχια από διάφορα προϊόντα.

Προς το παρόν, η αγορά υποεκτιμά την παρουσία της, παρότι η συγκεκριμένη εφαρμογή βρίσκεται στην κορυφή των εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου σε διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα (Πού είναι τα ελληνικά Apps του ηλεκτρονικού εμπορίου;). Με επιχειρηματικά κεφάλαια, όμως, πάνω από ένα δισ. δολάρια, ο ιδρυτής της Peter Szulczewski έχει δηλώσει δημόσια και ξεκάθαρα την πρόθεσή του να επιτεθεί στην Amazon και την «παρέα» της.

Η Wish λειτουργεί γραφείο και στην Ευρώπη, ενώ αυτή είναι η μοναδική εταιρεία του καινοτόμου κινητού επιχειρείν που θα μπει στο κλαμπ των κορυφαίων, βάσει τζίρου, ηλεκτρονικών καταστημάτων του κόσμου.

Αναδημοσίευση : neocommerce.gr /  Ευστάθιος Ιντζεΐδης ,Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS Consulting
 
Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.