Wish: Ξεπέρασε τα 1 δισ. δολάρια ο τζίρος το 2017 – οδεύει ολοταχώς για τζίρο 2 δισ. δολάρια

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Wish, ο Peter Szulczewski επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο εξειδικευμένο σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακό ιστότοπο CNET ότι η Wish ξεπέρασε τα 1 δισ. δολάρια σε πωλήσεις το 2017, ενώ ο ίδιος εκτιμά ότι φέτος οι πωλήσεις της Wish θα διπλασιαστούν.

Παράλληλα, ο ίδιος γνωστοποίησε ότι τον Απρίλιο η Wish έφτασε τα 75 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες και ότι αυτή συνεργάζεται με περισσότερους από 1 εκατ. προμηθευτές, ενώ η πλατφόρμα προσφέρει περισσότερους από 200 εκατ. κωδικούς. Μάλιστα φέτος, η εταιρεία αναμένεται να αποστείλει συνολικά περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο τεμάχια από διάφορα προϊόντα.

Προς το παρόν, η αγορά υποεκτιμά την παρουσία της, παρότι η συγκεκριμένη εφαρμογή βρίσκεται στην κορυφή των εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου σε διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα (Πού είναι τα ελληνικά Apps του ηλεκτρονικού εμπορίου;). Με επιχειρηματικά κεφάλαια, όμως, πάνω από ένα δισ. δολάρια, ο ιδρυτής της Peter Szulczewski έχει δηλώσει δημόσια και ξεκάθαρα την πρόθεσή του να επιτεθεί στην Amazon και την «παρέα» της.

Η Wish λειτουργεί γραφείο και στην Ευρώπη, ενώ αυτή είναι η μοναδική εταιρεία του καινοτόμου κινητού επιχειρείν που θα μπει στο κλαμπ των κορυφαίων, βάσει τζίρου, ηλεκτρονικών καταστημάτων του κόσμου.

Αναδημοσίευση : neocommerce.gr /  Ευστάθιος Ιντζεΐδης ,Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS Consulting
Πηγή: skai.gr