Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Η καρδιά των επιχειρήσεων το διήμερο 12 & 13 Μαΐου 2017 χτυπάει στην Δράμα.

Για πρώτη φορά στα 100 χρόνια από την σύσταση του Επιμελητηρίου Δράμας, πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας με την συμμετοχή του συνόλου των Επιμελητηρίων της χώρας. Έχουν προσκληθεί επίσης και συμμετέχουν Επιμελητήρια και φορείς από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ο Σύνδεσμος Συνοριακών Περιοχών της Ευρώπης, Ευρωβουλευτές και βουλευτές καθώς επίσης στελέχη της κυβέρνησης και των αρμόδιων Υπουργείων, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.  
Πρόεδροι, μέλη και στελέχη των Επιμελητηρίων της χώρας πραγματοποιούν την εαρινή συνέλευση τους σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την χώρα, με θεματολογία που αφορά ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο, όπως οι προτάσεις των επιμελητηρίων για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών και ο τελευταίος νόμος που ψηφίσθηκε, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και άλλα. 
Η φιλόξενη Δράμα, η πόλη των νερών,  με την παράδοση στο μάρμαρο, τα οινοποιεία, το πλούσιο φυσικό περιβάλλον υποδέχεται τα Επιμελητήρια της χώρας. Παράλληλα το Επιμελητήριο Δράμας φρόντισε να υπάρχει πρόγραμμα επισκέψεων στα οινοποιεία της περιοχής που αποτελούν σημαντικό πόλο επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης. 

Πηγή: skai.gr