Δράσεις για τη προβολή της Κέρκυρας, της Τρίπολης και του Αγ. Νικολάου

Αποφάσεις για τουριστική προώθηση και προβολή έλαβαν οι Δήμοι Τρίπολης και Αγίου Νικολάου καθώς και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. 

Αναλυτικά, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανέθεσε το έργο  για τη ξενάγηση  της δημοσιογράφου κ. Pradal  η οποία θα επισκεφθεί τη Κέρκυρα στις 28, 29 και 30 Απριλίου. H κ. Pradal είναι Γαλλίδα δημοσιογράφος και πρόκειται να φιλοξενηθεί από την Περιφέρεια με σκοπό να συλλέξει πληροφορικό υλικό ώστε να πραγματοποιήσει αφιέρωμα στο περιοδικό Fly and Go για την Κέρκυρα, το οποίο διανέμεται στο αεροδρόμιο της Τουλούζης και μεταφράζεται σε έξι γλώσσες.

Ο Δήμος Τρίπολης αποφάσισε τη προώθηση των διαδικασιών για την παραγωγή οπτικού βίντεο υλικού της περιοχής για την δημιουργία ολοκληρωμένου αρχείου, απαραίτητου για την πολιτιστική- τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος τουριστικής προώθησης του προορισμού ενέταξε δύο ακόμη δράσεις. Οι δράσεις αυτές αφορούν στη δημιουργία διαφημιστικού υλικού για την τουριστική προβολή και στην έκδοση θεματικού χάρτη.

Πηγή: skai.gr