ΕΕΑ:Επιχείρηση σε δυσκολία.Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Ένα ευρωπαϊκό έργο που αποσκοπεί στην υποστήριξη επιχειρήσεων που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση, την έγκαιρη προειδοποίηση ώστε να αποτρέπεται η βίαιη πτώχευση και την ενθάρρυνση της δεύτερης ευκαιρίας για την επανεκκίνηση επιχειρηματικής δραστηριότητας τέθηκε σε εφαρμογή από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών . Αφορά χιλιάδες επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες τους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και τον κίνδυνο της πτώχευσης. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 15 φορείς δημόσιοι και ιδιωτικοί από 7 Ευρωπαϊκές Χώρες  (Δανία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Πολωνία και Ελλάδα). Θα λειτουργήσει μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος COSME για μία τριετία, κατά το διάστημα Ιανουάριος 2017 – Δεκέμβριος 2019. Από την Ελλάδα στο Δίκτυο αυτό συμμετέχουν ως εταίροι το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

ΤΟ ΕΕΑ

Επιχείρηση σε δυσκολία: Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Έχουμε αναγνωρίσει εγκαίρως την ανάγκη στήριξης όλων των επιχειρήσεων που βρέθηκαν στην δίνη του Κυκλώνα της Κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα. Σήμερα, συμμετέχουμε σε μια νέα πρωτοβουλία, Ευρωπαϊκού Προγράμματος υποστήριξης των επιχειρήσεων που βρίσκονται σε κρίση και αναζητούν υποστήριξη, οδηγίες, ιδέες για το πώς θα διαχειριστούν την κρίση.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας  του προγράμματος, έχουμε ανάγκη την άποψή σας. Αφιερώνοντας ελάχιστα λεπτά από τον χρόνο σας για να συμμετάσχετε στην διαδικτυακή μας έρευνα θα μας βοηθήσετε να καταλάβουμε καλύτερα πώς θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε αποτελεσματικότερα τον επιχειρηματία που βρίσκεται σε κρίση. Όλες οι απαντήσεις είναι ανώνυμες. Η έρευνα θα διαρκέσει λίγες ημέρες, έως τις 15/2/2017.

Σας ευχαριστούμε

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


Πηγή: Νίκος Υποφάντης