«Συνάντηση Ελλήνων επιχειρηματιών με τη μεγαλύτερη εταιρεία online πωλήσεων του κόσμου»

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, αναπτύσσει μεγάλη πρωτοβουλία για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εξωστρέφεια των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τίτλο:
Θέλεις να εξάγεις στην Κίνα; Θέλεις να φέρεις Κινέζους τουρίστες; Τώρα μπορείς!
Διοργανώνει λοιπόν στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, τη πρώτη επιχειρηματική συνάντηση με τη μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρονικών πωλήσεων στον κόσμο, την Alibaba (με έδρα την Κίνα).
Σε μεγάλη εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα ενημερωθούν οι ελληνικές επιχειρήσεις για τις δυνατότητες που ανοίγονται για την προώθηση αφενός των προϊόντων τους αφετέρου των τουριστικών υπηρεσιών τους στον Κινέζο καταναλωτή, μέσω της χρήσης των διαδικτυακών κόμβων τους Tmall & Alitrip.
Αμέσως μετά, θα οργανωθούν μεμονωμένες συναντήσεις b2b με τα στελέχη του κινεζικού κολοσσού. Το Επιμελητήριο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση συνεργατικών σχημάτων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και για αυτά κυρίως, οργανώνει τη συνάντηση αυτή.
Λεπτομέρειες για τις συναντήσεις αυτές,  θα δημοσιευθούν προσεχώς.
Στο περιθώριο της επίσκεψης, οι εκπρόσωποι της εταιρίας, θα προχωρήσουν σε ειδικές συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση.
Το Ε.Ε.Α. πιστεύει ακράδαντα, ότι μόνο με ενισχυμένες ελληνικές επιχειρήσεις που θα στοχεύουν σε αναπτυξιακά μονοπάτια, θα γεννηθεί η ελπίδα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Καλεί λοιπόν τους ενδιαφερόμενους, να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο http://www.eea.gr/gr/el/articles/prosklisi-se-synantisi-me-stelexi-tis-alibaba που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.
Πηγή: skai.gr