Τα νέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων


1ος Πανελλήνιος διαγωνισμός Ερασιτεχνικής Ζυθοποίησης

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδος προκηρύσσει τον 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμό ερασιτεχνικής ζυθοποίησης που θα γίνει υπό την αιγίδα του και προσκαλεί όλους τους ερασιτέχνες ζυθοποιούς της Ελλάδας και της Κύπρου να πάρουν μέρος δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στο σύλλογο.

 
Προκειμένου να δοθεί χρόνος στους ερασιτέχνες ζυθοποιούς να προετοιμαστούν κατάλληλα, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου 2015 με καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των συμμετοχών την 27η Νοεμβρίου 2015.
Ο διαγωνισμός θα διοργανωθεί και διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανόνες του BJCP και το είδος μπύρας που θα παραχθεί θα είναι η «Smoked Amber Ale» όπως αυτή ορίζεται σύμφωνα με την κατηγορία 19A. AMERICAN AMBER ALE με τη μόνη διαφοροποίηση στα IBU, όπου το εύρος της τιμή θα είναι 20-30. Τα χαρακτηριστικά της καπνιστής μπύρας θα αντληθούν από την κατηγορία 32. SMOKED BEER εμπεριέχοντας και τις δύο υποκατηγορίες 32A. Classic Style Smoked Beer και 32B. Specialty Smoked Beer.
Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε κάτοικος Ελλάδας και Κύπρου, όπως επίσης Έλληνες και Κύπριοι κάτοικοι εξωτερικού.

Για την συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε mail ενδιαφέροντος στο info@hellenichomebrewers.gr και θα σας αποσταλούν κανόνες συμμετοχής, πλήρεις οδηγίες, τυποποιημένες φόρμες συνταγής, ετικέτες, οδηγός επίλυσης προβλημάτων και ότι άλλο αναγκαίο για να μην υπάρξει καμία ανησυχία στο διαγωνιζόμενο εκτός από τη δημιουργία μιας επιτυχημένης συνταγής.
Στο διαγωνισμό δε θα γίνονται δεκτές μπύρες που δημιουργήθηκαν με τη μέθοδο κιτ και extract. Ερασιτέχνες που ασχολούνται επαγγελματικά με το χώρο αυτό γίνονται δεκτοί όμως συμμετοχές που έγιναν με επαγγελματικό εξοπλισμό ζυθοποιείου δε θα γίνουν δεκτές.
Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις με περισσότερες λεπτομέρειες που θα σας αφορούν.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πηγή: epixeiro.gr
 
Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.