Η Williams-Sonoma κάνει δοκιμαστική χρήση του In-Video Shopping

Η αμερικανική εταιρεία λιανικού εμπορίου Williams-Sonoma κάνει δοκιμαστική χρήση του In-Video Shopping, μέσω μιας νέας τεχνολογίας της Youtube. Συνεργάτης της είναι η Visa, καθώς η παραπάνω εφαρμογή, της δίνει την δυνατότητα να προωθήσει την υπηρεσία της Online πληρωμών.

Κάνοντας κλικ σε ένα σύμβολο layer, εμφανίζονται τα προβεβλημένα προϊόντα. Ενώ πατώντας το πλήκτρο «αγόρασε το», ο χρήστης  οδηγείται αυτόματα στο παραπάνω ηλεκτρονικό κατάστημα για να προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Σε άλλο άρθρο του κου Ευστάθιου Ιντζεΐδη, από το neocommerce.gr, είχαν παρουσιαστεί εταιρείες και παραδείγματα, όπως  η WireWax, η ClickThrough, η White Square Media και η VideoClix (νεοϊδρυθείσες εταιρείες), που  έχουν αναπτύξει ιντερνετικά (διαδραστικά) εργαλεία και υπηρεσίες με απώτερο σκοπό την εμπορευματοποίηση των εμπειριών μέσω των βίντεο.

Εξαιρετικό παράδειγμα τέτοιας ενσωματωμένης διαφήμισης είναι ένας συνδυασμός μουσικού κλιπ και Ιn-Video Shopping που ανάπτυξε η WireWax σε συνεργασία με τη SSENSE η οποία λειτουργεί ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα ένδυσης και αξεσουάρ στον Καναδά. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φοριούνται από τους επώνυμους καλλιτέχνες στο συγκεκριμένο βίντεο κλιπ μπορούν να αγοραστούν απευθείας μέσα από το προβεβλημένο βίντεο.

Πηγή: neocommerce.gr, Ευστάθιος Ιντζεΐδης 
Πηγή: skai.gr