Ελληνικά διατροφικά προϊόντα στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises

Μέσω της συνεργασίας, οι εταιρείες του δικτύου της Endeavor έχουν την ευκαιρία να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς κατανάλωση ή αγορά στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises αναδεικνύοντας τη αξία των ελληνικών προϊόντων διατροφής στο διεθνές κοινό επιβατών κρουαζιέρας.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises Κυριάκος Αναστασιάδης ανέφερε: «Με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό στήριξης της επιχειρηματικότητας Endeavor μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, να προωθήσουμε την ελληνικότητα με κάθε τρόπο στους ξένους επισκέπτες μας. Είμαστε σίγουροι, ότι η συνεργασία αυτή θα αποφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα»
 
Ο διευθύνων σύμβουλος Endeavor Greece Χάρης Μακρυνιώτης δήλωσε: «Αξιοποιείται η κρουαζιέρα σαν μέσο προβολής της χώρας».
 
Υπενθυμίζεται, στην ανακοίνωση ότι η Celestyal Cruises (μέλος του Ομίλου Louis/ Louis Cruises), με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα και επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Διαχειρίζεται έξι κρουαζιερόπλοια, εκ των οποίων τα τέσσερα εκκινούν από ελληνικά λιμάνια, ενώ τα άλλα δύο είναι ναυλωμένα στον μεγάλο τουριστικό όμιλο TUI. Τέλος, η Celestyal Cruises, είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας.

Πηγή: paseges.gr
Πηγή: skai.gr