Ημερίδα για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα

Στο πλαίσιο της 2ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο πιστό στους σκοπούς του για προώθηση της ελληνικής παραγωγής και ενίσχυσης των ενεργειών του για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών στην αγορά της Λ.Δ. της Κίνας, διοργανώνει ημερίδα την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στις 4 το απόγευμα.

Την ημερίδα που θα διαρκέσει έως τις 6 το απόγευμα, θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι η Εμπορική και Οικονομική Σύμβουλος της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κα Zhou Ruojun και ο κ. Ιωάννης Θεοφανόπουλος, τ. Πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα, επίτιμο μέλος του Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και εκπρόσωπος του success story των ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα, καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην κινεζική αγορά εκπροσωπώντας, προβάλλοντας και εξάγοντας το ελληνικό ελαιόλαδο και άλλα ελληνικά προϊόντα.

Την προβολή της αγοράς της Λ.Δ. της Κίνας, την παρουσίαση των προβλημάτων αλλά και γενικότερα, αυτά που πρέπει να γνωρίζει ο Έλληνας παραγωγός στην προσπάθειά του να συνεργαστεί με την κινεζική αγορά, θα παρουσιάσει η κα Αρετή Σκαφιδάκη, Σύμβουλος ΟΕΥ Β΄, της Β8 Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν και με αυστηρή σειρά προτεραιότητας μόνον όσοι κάνουν εγγραφή στο παρακάτω link καθώς υπάρχει περιορισμός θέσεων

Πηγή: epixeiro.gr

Πηγή: skai.gr