Pandrossou Street Market Event

Τη διοργάνωση του TBEX Europe 2014, διεκδίκησαν και πέτυχαν ο Δήμος Αθηναίων και το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Αθηνών - ACVB, ύστερα από μία δύσκολη και εξαιρετικά ανταγωνιστική διαδικασία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013.

 

Η Αθήνα θα υποδεχθεί τους συμμετέχοντες στην μεγάλη τουριστική διοργάνωση με μια σειρά από ευρηματικά και πολύπτυχα προγράμματα φιλοξενίας,  εκδηλώσεις, δράσεις εξοικείωσης και χορηγιών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Pandrossou Street Market σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών διοργανώνουν την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

Η οδός Πανδρόσου ένας κεντρικός εμπορικός δρόμος της πόλης, συγκεντρώνει 110 καταστήματα και αποτελεί από μόνη της ένα ταξίδι μνήμης και ιστοριών.  Αυτό το ταξίδι θα αναβιώσει σε ένα street event, όπου οι επαγγελματίες της ένωσης σε δημιουργική συνεργασία με δημοτικούς και πολιτιστικούς φορείς προτείνουν στους σύνεδρους μια γευστική, καλλιτεχνική και διαδραστική περιπλάνηση κατά μήκος του δρόμου.

 

Μέσα από τα υπαίθρια εργαστήρια (workshops), τη γευσιγνωσία παραδοσιακών προϊόντων,  τη συμμετοχή σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι, την παρακολούθηση μουσικών και χορευτικών δρώμενων ο επισκέπτης της πόλης θα βιώσει την Αθηναϊκή φιλοξενία και τη σύγχρονη τουριστική εμπειρία. Οι καταστηματάρχες και οι τοπικοί φορείς θα δώσουν στους σύνεδρους τη μοναδική δυνατότητα να απολαύσουν μια εναλλακτική και αυθεντική πλευρά της ταξιδιωτικής καθημερινότητας στο κέντρο της Αθήνας.

 

Πληροφορίες

Τόπος: Οδός Πανδρόσου (Μοναστηράκι)

Ημερομηνία: 25 Οκτωβρίου 2014

Διάρκεια: 19:00 – 21:00

 

Η διοργάνωση του street event πραγματοποιείται σε συνεργασία της Pandrossou Street Market με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών  και αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων που εντάσσονται στο πλαίσιο του συνεδρίου TBEX Athens 2014 του οποίου την διοργάνωση και φιλοξενία έχουν αναλάβει o δήμος Αθηναίων, το THIS IS ATHENS, και το Athens Conventions and Visitors Bureau. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η Εθνική Λυρική Σκηνή, το Μουσικό Σύνολο του ΟΠΑΝΔΑ και ο ραδιοσταθμός En Lefko 87.7

Πηγή : eea

 

Πηγή: skai.gr