Το Volvo XC60 είναι ένα έργο τέχνης!

Ένα έργο τέχνης, ένα μέσο απόδρασης ή απλά με λίγα λόγια, το Volvo XC60 είναι ένα ακόμα κορυφαίο SUV από τη Volvo. 

Για τους Σουηδούς τα πάντα ξεκινούν από ένα ερώτημα: “Πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των ανθρώπων στην καθημερινότητα”. Το νέο Volvo XC60 δίνει πολλαπλές απαντήσεις τεχνολογίας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος. 

Η Volvo δημιούργησε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στο ενεργό τρόπο ζωής. Σχεδιαστικά εντυπωσιάζει, δεν περνά απαρατήρητο και οδηγικά δίνει στον οδηγό την αίσθηση την απόλυτη ασφάλειας και στους επιβάτες να αισθάνονται ξεχωριστοί. Προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel 2,0 λίτρων με ισχύ από 190 έως 390 ίππους. 

Συνδύασε την κομψότητα του νέου Volvo XC 60 με ένα σύγχρονο ιταλικό ανδρικό ρούχο και νιώσε afficionado

 

Afficionado φορώντας Tailor

Το TAILOR αποτελεί ένα brand ανδρικής μόδας, με κάθετα ολοκληρωμένη δομή. Αυτό σημαίνει πως έχει την δυνατότητα να προσφέρει ξεχωριστές συλλογές με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και με ελεγχόμενο κόστος για τους πελάτες του. Ξεχωρίζει για τα ανδρικά σακάκια και κοστούμια που αποπνέουν προσωπικότητα…

Κωδικοποιήσαμε τα μυστικά επιτυχίας του της TAILOR στις επόμενες 3 παραγράφους και σας τα παρουσιάζουμε:

Τι είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό

Αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κορυφαίους κατασκευαστές ρούχων και υφασμάτων στην Ιταλία και τον κόσμο καθώς συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με τους καλυτέρους από αυτούς. Η αισθητική του brand αποτελεί ξεχωριστή σχολή, η οποία επηρεάζει από μόνη της τις επιλογές και τα γούστα των premium καταναλωτών. Είναι κοινό μυστικό πως οι πιο καλοντυμένοι άντρες είναι afficionados του brand.

Πέραν του πρώτου σκέλους, τo Tailor, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανανέωση της γκάμας των προϊόντων, υπάρχει έμπνευση & όραμα , στην έρευνα πάνω στις αποχρώσεις και στα σχέδια που προσφέρουν τα καλύτερα υφάσματα και φυσικά την ταυτότητα του brand -την κολακευτική εφαρμογή. 

Η ταυτότητα της Tailor

Ταυτότητα της συλλογής TAILOR Italian Wear  αποτελεί η εκπροσώπηση της ιταλικής σχολής κουστουμιού και τα σακάκια blazer πάντα σε μεσάτη και πολύ chic εφαρμογή. Οι φυσικοί ώμοι, συνώνυμο της νοτιο ιταλικής ραπτικής σχολής, και τα άφοδρα σακάκια αποπνέουν την χαρισματικη αυτήν εικόνα η οποία παραδόξως κολακεύει ταυτόχρονα αδύνατους αλλά και πιο εύσωμους άνδρες.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το sport chic τμήμα ανδρικών ρούχων που αποτελεί μια αυτοτελή πρόταση στυλ ντυσίματος ιδιαίτερα αναζητήσιμη τα τελευταία χρόνια. 

Curiosity: Αποτελεί τον απόλυτο προορισμό όταν πρόκειται για την αγορά γαμπριάτικου κοστουμιού.


Το μυστικο της επιτυχιας 3

Η επιτυχία του brand  βασίζεται στους 3 ακόλουθους κανόνες: 

Στο όραμα ->  Ιδέα της ‘απόλυτης ποιότητας’     
Στο value 4 money -> Μοναδική σχέσης τιμής – ποιότητας  
Στην εξυπηρέτηση πελατών -> Η ειλικρίνεια και η ηθική απέναντι στον πελάτη αποτελούν τις δομικές αξίες της εταιρείας. 
Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα brand μόδας ? Ίσως έτσι εξηγείται γιατί το να ντύνεται κανείς TAILOR αποτελεί την επιλογή πάρα πολλών καλοντυμένων ανδρών.  

 

Βρες την με ένα κλικ ή επισκέψου την

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της Tailor μέσω των φυσικών καταστημάτων της αλλά και της online boutique www.tailoritalianwear.com  και αντίστοιχα διεθνώς μέσω επιλεγμένων συνεργασιών.