Το Groupe Renault στο 1ο Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος

Το 2018 ήταν μια χρονιά ρεκόρ για τα επαγγελματικά οχήματα του Groupe Renault παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, η χρονιά έκλεισε με αύξηση τόσο σε παγκόσμια κλίμακα όσο και στην Ελλάδα όπου η γκάμα των επαγγελματικών Renault PRO+ πέτυχε ιστορικά κορυφαία νούμερα, με μερίδιο της τάξης του 3,3%, ένα ποσοστό αυξημένο κατά 76,5% σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Αντιστοίχως, και η επίδοση των επαγγελματικών Dacia ήταν αξιοσημείωτη για το 2018, με το μερίδιό τους να φτάνει το 1,4%, συμβάλλοντας έτσι σε ένα σύνολο μεριδίου των επαγγελματικών του Groupe Renault στην Ελλάδα της τάξης του 4,7%.  
 
Θέλοντας να συνεχίσει αλλά και να επαυξήσει αυτή τη δυναμική η TEOREN MOTORS A.E., αποκλειστικός εισαγωγέας της γκάμας ελαφρών επαγγελματικών των Renault & Dacia στην Ελλάδα, συμμετέχει στo 1ο Motor Show Επαγγελματικών που διεξάγεται στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, από την Κυριακή 31 Μαρτίου (8:00-20:00) μέχρι και την Τρίτη 2 Απριλίου (9:00-20:00). 
 
Στα πλαίσια του Motor Show, το Groupe Renault φέρνει κοντά στον επαγγελματία τα κορυφαία μοντέλα της γκάμας του. Η γκάμα Renault Pro+ εκπροσωπείται από το μοντέλο που αποτελεί την αιχμή του δόρατος των πωλήσεών της στην Ελλάδα, το κορυφαίο Clio VAN. Βασιζόμενο στο εμβληματικό γαλλικό best seller, μπορεί και προσφέρει τη χρηστικότητα που χρειάζεται ο επαγγελματίας, με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο φόρτωσης, την  προστατευτική επένδυση δαπέδου και το «έξυπνο» κάλυμμα που κρατάει τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από το φορτίο. Τα παραπάνω πλεονεκτήματα συνδυάζονται με την ξεχωριστή σπορτίφ εμφάνιση, την κορυφαία αίσθηση στο δρόμο αλλά και το πολυτελές και πλούσιο εξοπλιστικά εσωτερικό του δημοφιλούς μοντέλου. Αυτά σε συνδυασμό με τον κορυφαίο κινητήρα diesel 1.5 dCi με απόδοση 75 ή 90 ίππων, που εξασφαλίζει υποδειγματική οικονομία και δυναμικές επιδόσεις, δημιουργούν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του κάθε επαγγελματία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γκάμα των επαγγελματικών Renault PRO+ καλύπτεται με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, καθώς και με οδική βοήθεια Renault Assistance για 5 χρόνια. 
 
H Dacia, εκπροσωπείται από το νέο Dokker VAN, την ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο επαγγελματία, που δεν κάνει εκπτώσεις σε αξιοπιστία & δυνατότητες. To Dokker VAN χρησιμοποιεί τις δοκιμασμένες τεχνολογικές λύσεις του Groupe Renault, όπως, μεταξύ άλλων, τον κορυφαίο diesel κινητήρα της αγοράς (1.5 dCi), με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μόλις 4,1 λτ./100 χλμ. και κόστος συντήρησης που δεν ξεπερνάει το 0,5 ευρώ/ημέρα! Με ωφέλιμο φορτίο 750 κιλά, την καλύτερη αναλογία ωφέλιμου όγκου/τιμής (έως 3,9 μ3) στην κατηγορία του, αλλά και με πρακτικές λύσεις, όπως το ανακλινόμενο-αναδιπλούμενο-αποσπώμενο κάθισμα Dacia Easy Seat, που επιτρέπει την μεταφορά φορτίου έως 3,11 μ., το νέο Dacia Dokker Van αποτελεί την κορυφαία επιλογή πρακτικότητας και αποδοτικότητας. Οι δυνατότητες μετασκευής, ο πλούσιος εξοπλισμός του, που περιλαμβάνει από Hill Start Assist, μέχρι Cruise Control και ηχοσύστημα με bluetooth & χειριστήρια στο τιμόνι, και η κορυφαία αξιοπιστία που επιβεβαιώνεται με την παροχή 5ετούς εργοστασιακής εγγύησης, καθιστούν το Dokker VAN τον ορισμό του Value for Money. 
 
Οι επισκέπτες του Motor Show έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το νέο Dacia Dokker VAN στο χώρο των test drives.