Το Volvo XC60 είναι ένα... έργο τέχνης

Για τους Σουηδούς τα πάντα ξεκινούν από ένα ερώτημα: “Πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των ανθρώπων στην καθημερινότητα”. Το νέο Volvo XC60 δίνει πολλαπλές απαντήσεις τεχνολογίας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος. 
 
Η Volvo δημιούργησε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στο ενεργό τρόπο ζωής. Σχεδιαστικά εντυπωσιάζει, δεν περνά απαρατήρητο και οδηγικά δίνει στον οδηγό την αίσθηση την απόλυτη ασφάλειας και στους επιβάτες να αισθάνονται ξεχωριστοί. Προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel 2,0 λίτρων με ισχύ από 190 έως 390 ίππους.
 
Συνδύασε την κομψότητα του νέου Volvo XC 60 με ένα σύγχρονο ιταλικό ανδρικό ρούχο, από ξεχωριστές πρώτες ύλες και σχεδιαστικές λεπτομέρειες που κύριο στόχο έχει να μπορεί να προσφέρει πολυτελή προϊόντα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. 

Το στοιχείο που κάνει το ρούχο να ξεχωρίζει

Η TAILOR είναι μια εταιρεία, που πρεσβεύει το σύγχρονο Ιταλικό ανδρικό ρούχο, βασισμένη σε ξεχωριστές πρώτες ύλες και σχεδιαστικές λεπτομέρειες αφού κύριο στόχο έχει να μπορεί να προσφέρει πολυτελή προϊόντα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.
 
Διαθέτει 6 καταστήματα στην Ελλάδα. 3 στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη με το 1ο να ανοίγει το 2002. Τα 4 από τα καταστήματα είναι αυτούσια ενώ τα υπόλοιπα 2 είναι εντός των πολυκαταστημάτων Attica. 
 
Ανακαλύψτε το brand καθώς και τα προιόντα TAILOR εδώ https://www.tailoritalianwear.com/
Το στοιχείο που κάνει το ρούχο να ξεχωρίζει ?