To Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στον Ιππόδρομο Αθηνών

Έντεκα χρόνια μετά την αξέχαστη Υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις το 2007, o Ιππόδρομος Αθηνών ανοίγει ξανά τις πύλες του για το αυτοκινητιστικό γεγονός της χρονιάς. Την Παρασκευή, 1 Ιουνίου, στις 3.26μμ - αμέσως μετά την πανηγυρική εκκίνηση στην Ακρόπολη - οι μοναδικές εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο θα φιλοξενήσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Ευρωπαϊκού και Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ για την Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018, που εφέτος αναμένεται να εκτοξεύσει την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη.

Ο νέος σχεδιασμός της διαδρομής, με πιο γρήγορες, παρατεταμένες και άκρως θεαματικές στροφές, αναμένεται να χαρίσει μεγάλες «κατά μέτωπο» μάχες των αγωνιζόμενων ανά δύο!




Όμως, το θέαμα και η διασκέδαση για όσους αποφασίσουν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου δεν σταματάει εδώ. Μετά το τέλος του αγώνα, ιπποδρομίες καθαρόαιμων αλόγων θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου στα ύψη, ενώ όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σε δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως:

· Έκθεση αυτοκίνητων (αγωνιστικά, ιστορικά κ.α.)

· Παιχνίδια με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα σε μικρογραφία της πραγματικής πίστας

· Φουσκωτά παιχνίδια

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού προσφέρεται δωρεάν πάρκινγκ σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει με κόστος 10 ευρώ μέσω του ticketmaster.gr, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες: www.acropolisrally.gr

Πηγή: skai.gr