Citroen C3 και C3 Aircross με άτοκη χρηματοδότηση

Η Citroen είναι μία μάρκα που φέρει την καινοτομία στο DNA της, καθορίζοντας τον κόσμο της αυτοκίνησης μέσα από την πλούσια ιστορία της και για ακόμη μία φορά καταφέρνει να πρωτοπορεί! 

Τα νέα Citroen C3 και C3 Aircross Next Generation SUV, αποτελούν τα πιο σημαντικά μοντέλα της γκάμας της Citroen, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς, όντας από τα κορυφαία μοντέλα στις κατηγορίες τους. 

Η Citroen αφουγκράστηκε τις ανάγκες των πελατών και σχεδίασε ένα πακέτο προωθητικών ενεργειών με σκοπό την ευκολότερη απόκτηση των δημοφιλέστερων μοντέλων της γκάμας της. 

Νέο Άτοκο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Citroen C3 & C3 Aircross

Η Citroen είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της προωθητική πολιτική που περιλαμβάνει και νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που αποτελεί το καλύτερο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της αγοράς. Η άτοκη χρηματοδότηση θα είναι εναλλακτική στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν πλέον ανταγωνιστικές οι τιμές μετρητοίς των μοντέλων.

Πιο συγκεκριμένα, τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος, είναι τα εξής:

-Προκαταβολή 35% 
-0% επιτόκιο
-36 μήνες διάρκεια

Η Citroen δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στους δυνητικούς και στους ήδη πελάτες της, προσφέροντας τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να αποκτήσουν ευκολότερα και με ευελιξία δύο από τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς. Ο υποψήφιος πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί με άτοκη χρηματοδότηση για 3 Χρόνια, από €218 το μήνα για το C3, είτε από €279 το μήνα για το C3 Aircross! 

Παραδείγματα Χρηματοδοτήσεων: 

C3 1.2 PureTech 68 Live, Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 11.950€ , προκαταβολή 35%, μηνιαία δόση 217,77€, διάρκεια 36 μήνες, επιτόκιο 0%.

C3 Aircross 1.2 PureTech 82 Live, Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 15.300€, προκαταβολή 35%, μηνιαία δόση 278,81€, διάρκεια 36 μήνες, επιτόκιο 0%. 

Παράλληλα, συνεχίζει να ισχύει η 5 ετής Εγγύηση! *

 

Νέο Citroen C3 iTouch

Η Citroen παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το νέο C3 iTouch, μoντέλο 2018, μία νέα έκδοση του βραβευμένου C3, που προσφέρει:

Εργοστασιακό Navigation Citroen Connect Nav: Σύστημα Navigation 3D με φωνητικές εντολές
Κάμερα οπισθοπορείας
Αισθητήρες παρκαρίσματος
σε άκρως προνομιακή τιμή και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων!

* 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια επέκταση εργοστασιακής εγγύησης  

Πηγή: skai.gr