Αυτοκίνητο της Χρονιάς το νέο Ford Fiesta

Το νέο Ford Fiesta, το πιο προηγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο της κατηγορίας του απέσπασε ένα ακόμα σημαντικό βραβείο! Μετά από την ψηφοφορία των μελών του θεσμού “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα”, το δημοφιλές μικρό συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και έγινε το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για το 2018.

Το νέο Ford Fiesta ανήκει στην κατηγορία των supermini, τη σημαντικότερη κατηγορία της Ελληνικής αγοράς, με ποσοστό βαρύτητας που αγγίζει το 40% και κατάφερε να πείσει τους 25 καταξιωμένους δημοσιογράφους αυτοκινήτου - μέλη του θεσμού -  ότι αποτελεί ιδανική επιλογή για τον Έλληνα αγοραστή. Συνολικά απέσπασε 338 βαθμούς.

Από την αρχή της παρουσίασής του στην Ελληνική αγορά, το νέο Ford Fiesta έδειξε τη δύναμή του προκαλώντας τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια του ειδικού τύπου. Είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζονται για μία επιτυχημένη πορεία.



Άρτιο και προηγμένο

Διαθέτει τεχνολογική αρτιότητα, ποιότητα κατασκευής, premium εσωτερικό και φυσικά την οδική συμπεριφορά που μόνο ένα μοντέλο Ford μπορεί να προσφέρει.

Στον στάνταρ εξοπλισμό του, ο Έλληνας αγοραστής θα βρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τεχνολογιών που όλο και περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων θα διαθέτουν στο μέλλον, γεγονός που του εξασφαλίζει πως το αυτοκίνητό του θα παραμείνει σύγχρονο και ασφαλές για πολλά χρόνια!



Αμέτρητες επιλογές

Το νέο Ford Fiesta διαθέτη την πιο εκτεταμένη γκάμα εκδόσεων στην 40χρονη πορεία του αυτοκινήτου. Οι εκδόσεις αυτές έχουν σκοπό να καλύψουν την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των υποψήφιων αγοραστών σε Ευρώπη και Ελλάδα για ακόμα περισσότερες δυνατότητες επιλογών σε αυτή τη μικρή κατηγορία.

Οι Έλληνες αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το δικό τους Fiesta μέσα από:

·         2 τύπους αμαξώματος (3-θυρο / 5-θυρο)

·         7 επίπεδα εξοπλισμού και εκδόσεων (Trend / Business / Titanium / ST-Line / Active / ST / Vignale)

·         12 πακέτα εξατομίκευσης

·         6 διαφορετικούς κινητήρες (1 νέο ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο κινητήρα 1,1L (85PS) / 3 κινητήρες EcoBoost 1,0L 100PS / 125PS / 140PS και 2 κινητήρες Diesel 1,5L 85PS / 120PS)

·         2 Νέα κιβώτια ταχυτήτων

·         4 Διαφορετικούς “χαρακτήρες” (Mainstream / Sport / Luxury / Active)



Ανταγωνιστικές τιμές, πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός και “ακαταμάχητο” χρηματοδοτικό


Απαιτώντας ελάχιστα για αυτά που προσφέρει, το νέο Ford Fiesta είναι ένα προηγμένο αυτοκίνητο σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή! Ακόμα και η «βασική» έκδοση Trend, διαθέτει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο! Παράλληλα, το νέο Ford Fiesta προσφέρει ένα κορυφαίο πρόγραμμα χρηματοδότησης με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο που σας βοηθά να το αποκτήσετε ακόμα πιο εύκολα!



Ιδανικό για μακροχρόνια σχέση

Η Ford Motor Ελλάς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα του νέου Ford Fiesta. Για τον λόγο αυτό, εξασφάλισε πως κάθε αυτοκίνητο που θα πωλείται στην Ελληνική αγορά θα καλύπτεται με 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ Ford Protect. Η εργοστασιακή αυτή εγγύηση, αποτελεί την μεγαλύτερη της αγοράς και αποδεικνύει πως το νέο Ford Fiesta είναι άριστη επιλογή για κάθε Έλληνα! Μία επιλογή, που θα τον συντροφεύει απροβλημάτιστα για πολλά χρόνια!
Πηγή: skai.gr