Νέα γκάμα επαγγελματικών οχημάτων Citroen




H Citroen είναι μία εταιρία με ιστορία στο χώρο των επαγγελματικών οχημάτων. Τα επαγγελματικά οχήματα της Citroen έχουν καταφέρει να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη την τελευταία 20ετια.

Η πληθώρα των δυνατοτήτων της γκάμας (νέο C3 Enterprise, Nemo, Berlingo, νέο Jumpy και Jumper) και των εκδόσεων των μοντέλων, προσφέρουν την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία.

Η πλήρης γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της Citroen, έχει τη δυνατότητα να καλύπτει κάθε είδους μεταφορική ανάγκη μέχρι 3.500 kg μικτό φορτίο.

Τα επαγγελματικά οχήματα Citroen προσφέρουν:

Πρακτικότητα,
Χαμηλές τιμές,
Αξιοπιστία και άριστη οδική συμπεριφορά,
Χαμηλή κατανάλωση, οικονομία στη χρήση από τους νέους συγχρόνους πετρελαιοκινητήρες με εξοικονόμηση καυσίμων,
Ευελιξία,
Άνεση,
Πλούσιο εξοπλισμό,
Χαμηλά έξοδα συντήρησης & μεγάλα διαστήματα service,
Μεγάλη χωρητικότητα και μεγάλο ωφέλιμο φορτίο. Μεγάλοι εσωτερικοί χώροι με εξαιρετική δυνατότητα εκμετάλλευσης τους, έτσι ώστε να είναι δυνατή η μεταφορά κάθε είδους φορτίου,
Αντοχή στο χρόνο και εργονομία,
Υψηλά επίπεδα ασφάλειας με τη χρήση νέας τεχνολογίας (π.χ. hill assist, grip control).
Tο νέο ελκυστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που προσφέρονται τα Επαγγελματικά Οχήματα Citroen, 35% προκαταβολή, 5,9% προνομιακό επιτόκιο και διάρκεια έως 60 μήνες, τα καθιστούν αυτόματα ως την καλύτερη πρόταση για κάθε επαγγελματία.

Τέλος, τα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Citroen προσφέρονται στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς σε κάθε κατηγορία.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και δυνατότητα ραντεβού με εξειδικευμένο πωλητή, μπορείτε να επισκεφθείτε τα Business Centers Citroen ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen www.citroen.gr .
Πηγή: Πηγή Καθημερινή