Έναρξη συνεργασίας Fiat Chrysler Automobiles Greece με FMS




Με την είσοδο και της FMS στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της FCAG, η εταιρεία επιδιώκει την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές προτάσεις που προσφέρουν οι μάρκες Fiat και Fiat Professional. Παράλληλα, η FMS θα παρέχει υπηρεσίες πωλήσεως ανταλλακτικών, καθώς και συνεργείου (after sales) για τις μάρκες Fiat, Fiat Professional και Alfa Romeo.

Στις νέες εγκαταστάσεις της FMS που βρίσκονται στο Μοσχάτο (Πειραιώς 75), εκτός από την έκθεση αυτοκινήτων για τις μάρκες Fiat και Fiat Professional, λειτουργεί και συνεργείο για τις αντίστοιχες μάρκες και επιπλέον για την Alfa Romeo. Στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του διανομέα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη (Αλ. Παπαδιαμάντη 4) έχει προστεθεί η λειτουργία εξουσιοδοτημένου συνεργείου, φανοποιείου και τμήματος ανταλλακτικών για τις μάρκες Fiat, Fiat Professional και Alfa Romeo.

Η συνεργασία με την FMS εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου εξουσιοδοτημένων διανομέων της FCA Greece, καλύπτοντας τις ανάγκες των Ελλήνων οδηγών και προσφέροντας αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης και ασφάλειας, μοναδικής αισθητικής, οικονομικής οδήγησης με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπεμπόμενων ρύπων, καθώς και προνομιακές after sales υπηρεσίες.
Πηγή: Πηγή Καθημερινή