Ρεκόρ επισκεπτών στην Έκθεση Αυτοκινήτου "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016"



Η φετινή γιορτή του αυτοκινήτου στο ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο ελληνικού) προσέλκυσε περισσότερους από 25.000 επισκέπτες το πρώτο τριήμερο συμπεριλαμβανομένης και της PRESS DAY.

Ειδικότερα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τα καθιερωμένα. Παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση και θύμισε παλαιότερες εκθέσεις αυτοκινήτου πριν την οικονομική κρίση. Οι χιλιάδες φίλοι της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ με τις οικογένειες τους απόλαυσαν το θέαμα που σαν βασικό άξονα έχει τους τέσσερις τροχούς και τα νέα μοντέλα. Παράλληλα μεγάλος αριθμός επισκεπτών έδειξε ενδιαφέρον για να παραγγείλει καινούριο αυτοκίνητο μετά την ενημέρωση από στελέχη των εταιριών και την αναζήτηση των καλύτερων πακέτων εξοπλισμού ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων αγκάλιασε και την φετινή διοργάνωση. Ειδικότερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», συμμετέχουν με νέα μοντέλα οι μάρκες Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, SsangΥong, Subaru, VW και Volvo. Επίσης συμμετέχει και η διακεκριμένη εταιρεία μοτοσυκλετών Yamaha.
Σημαντική και με ξεχωριστό ενδιαφέρον, πέρα των νέων μοντέλων είναι και η συμμετοχή της ΦΙΛΠΑ με περισσότερα από 30 αυτοκίνητα που στο πέρασμα του χρόνου έχουν γράψει ξεχωριστή ιστορία.

Οι επισκέπτες έχουν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Test Drives με τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγορά και άμεσα, κάνουν συγκρίσεις μεταξύ των αυτοκινήτων, έτσι ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για το μοντέλο και την έκδοση που τους ενδιαφέρει.

Σημαντικό στοιχείο που κάνει ευκολότερη την προσέλευση των επισκεπτών είναι η παροχή δωρεάν parking σε μεγάλη έκταση, στην είσοδο της έκθεσης. Η δυναμικότητα του χώρου στάθμευσης ανέρχεται σε 6.000 θέσεις. Υπάλληλοι του parking φροντίζουν για την εύκολη αναζήτηση κενής θέσης, καθώς και την ασφάλεια του χώρου.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.
Ώρες λειτουργίας :
Δευτέρα έως Πέμπτη : 15:00-21:00
Σαβ/κο : 10:00 -21:00
Παρασκευή 28η Οκτωβρίου : 10:00 -21:00

Το εισιτήριο εισόδου είναι 6 ευρώ. Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δωρεάν. Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες (ΑΜΕΑ, άνεργοι) 3 ευρώ.

H FISIKON, φυσικό αέριο κίνησης είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής έκθεσης. Η FISIKON, ενημερώνει τους επισκέπτες για τα οφέλη από την χρήση του φυσικού αερίου στα αυτοκίνητα καθώς και τα οφέλη από την μετατροπή των πετρελαιοκίνητων σε διπλού καυσίμου. Επίσης δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για δωρεάν μετατροπή σε φυσικό αέριο.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016» μπορείτε να αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.autokinisiexpo.gr/
Πηγή: skai.gr