Νέο πρωτότυπο υβριδικό plug-in από τη Mitsubishi

Το MITSUBISHI GT–PHEV Concept, μαζί με τα υπόλοιπα plug-in υβριδικά (PHEV) και τα 100% ηλεκτρικά οχήματα (EV) υποστηρίζει το θέμα του περιπτέρου «Οδήγηση Πέρα από τα Όρια: Ένα Ακόμα Βήμα Προόδου με SUV και Ηλεκτρικά Οχήματα”  “Driving Beyond: Another Step Forward with SUVs and Electric Power”.

Δίπλα στο MITSUBISHI GT–PHEV Concept στο περίπτερο της MMC θα βρίσκεται το MITSUBISHI eX Concept, ένα συμπαγές SUV που χρησιμοποιεί σύστημα EV επόμενης γενιάς, και οι Ευρωπαϊκές εκδόσεις Outlander και Outlander PHEV για το model year 2017 – όλες παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Το Outlander διαθέτει νέα κονσόλα, βελτιωμένη ποιότητα επενδύσεων και σύστημα μείωσης των επιπτώσεων της εμπρόσθιας σύγκρουσης Forward Collision Mitigation System της MMC, τώρα με λειτουργία ανίχνευσης πεζών, λειτουργία προειδοποίησης τυφλού σημείου – Blind Spot Warning και άλλα προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας. Το Outlander PHEV, εφοδιάζεται με EV Priority Mode που δίνει προτεραιότητα στην πλήρως ηλεκτρική λειτουργία και με τα ίδια προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας με του Outlander.

driveandtravel.gr
Πηγή: skai.gr