H SsangYong δίπλα στα ευρωπαϊκά σπορ

 Στη Μ. Βρετανία η SsangYong ήταν προσφάτως ο επίσημος χορηγός του Silverstone Classic, του μεγαλύτερου αγωνιστικού φεστιβάλ κλασσικών αυτοκινήτων, που προσελκύει ετήσια πάνω από 100.000, αφοσιωμένους στο αυτοκίνητο, επισκέπτες. Εκτός από τα 60 αυτοκίνητα που διέθεσε για τις μεταφορές των VIPs, διοργάνωσε και έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα, με μοντέλα Tivoli στη θέση των παιχτών, για να γιορταστεί η 50ή επέτειος από τον θρυλικό τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου το 1966 ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γερμανία.
 
Παράλληλα, η SsangYong Μ. Βρετανίας είναι και ο επίσημος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Luton Town FC. Αντιστοίχως, στην Ιταλία η SsangYong ανανέωσε τη συνεργασία της με τη UC Sampdoria, από τις γνωστότερες ομάδες της 1ης κατηγορίας του Ιταλικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Έτσι το λογότυπο του SsangYong XLV στολίζει τη φανέλα των παιχτών της για αυτή τη σεζόν.
 
Τέλος, η SsangYong Ελβετίας είναι ο σταθερός χορηγός της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του mountain bike, Jolanda Neff, η οποία κατετάγη 6η στην κλάση της κατά τη διάρκεια των εφετινών Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

kathimerini.gr
Πηγή: skai.gr