Πιο δυναμικά και αισθησιακά τα μοντέλα DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4, DS 4 Crossback

Αυτονομημένη πλέον, ως προς το εμπορικό της σήμα η DS, επιταχύνει τον ρυθμό ανανέωσης και αναβάθμισης του στόλου των μοντέλων που διαθέτει.  
Η σειρά DS καινοτομεί με πρωτοποριακές τεχνολογίες και νέες σχεδιαστικές γραμμές, προσφέροντας μοναδικό στυλ,  κομψότητα και κορυφαία ποιότητα φινιρίσματος που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις. Συνδυάζοντας ιδανικά την άνεση με το δυναμισμό, τα μοντέλα της  DS  χαρίζουν πρωτόγνωρη απόλαυση οδήγησης αλλά και αίσθηση ευεξίας σε όλους τους επιβάτες

DS3 / DS3 Cabrio: Συμπαγές, δυναμικό, αισθησιακό και με μοναδικό design το DS3 δείχνει αμέσως τη διαφορετικότητα του. Οι καμπύλες επιφάνειες, η γραμμή του αμαξώματος που υπογραμμίζει τη γραμμή της οροφής που φαίνεται να αιωρείται πάνω από την καμπίνα τονίζουν τον δυναμισμό  του αμαξώματος. Η χαρακτηριστική  φωτεινή υπογραφή DS LED Vision με τα φώτα τεχνολογίας Full LED Xenon και δείκτες κατεύθυνσης κυλιόμενης λειτουργία καθώς και τα πίσω φωτιστικά σώματα  LED με τρισδιάστατο οπτικό αποτέλεσμα αναδεικνύουν την τεχνολογική υπεροχή της σειράς DS.
Το DS 3 διακρίνεται για το δυναμισμό, την άνεση και την κορυφαία οδική συμπεριφορά του, χάρη στη χαμηλωμένη ανάρτηση για καλύτερη ανταπόκριση σε όλες τις περιστάσεις και το σύστημα διεύθυνσης που προσφέρουν στον οδηγό απόλυτη αίσθηση του δρόμου και άριστα κρατήματα. 
Με δεκάδες επιλογές εξατομίκευσης χάρη στην πλούσια γκάμα χρωμάτων αμαξώματος και οροφής, ζαντών αλουμινίου, διακοσμητικών αυτοκόλλητων οροφής και την πολλαπλές επιλογές εσωτερικών Decor και επενδύσεων, το Citroen DS3 μετατρέπεται σε μοναδικό αυτοκίνητο για τον κάτοχο του.
Διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη αφής 7” με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης και  το προηγμένο σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος Active City Brake.
Το DS 3 Cabrio αναβαθμίζει εντυπωσιακά  την ανεπανάληπτη αίσθηση ελευθερίας που χαρίζει ένα «ανοικτό» αυτοκίνητο. Η οροφή του διατίθεται σε διαφορετικούς χρωματιστούς και  μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορες θέσεις, ενώ χάρη στον εξαιρετικά ανθεκτικό μηχανισμό της αναδιπλώνεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα έως 120 χλμ./ώρα. Με νέους υπερσύγχρονους Euro 6 κινητήρες βενζίνης PureTech, 1.2 με ισχύ 82 και 110 ίππους και diesel BlueHDi 1.6  με ισχύ 75, 100 και 120 ίπους το DS3 προσφέρει μοναδικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης με αξεπέραστη οικονομία όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμου.


DS4 & DS4 Crossback:  Διαθέσιμο σε δύο στιλ αμαξώματος  DS4 και DS4 Crossback, το μικρομεσαίο μοντέλο της DS  Automobiles, αντικατοπτρίζει απόλυτα τη φιλοσοφία της σειράς DS, όπου η πολυτέλεια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ξεχωριστή εμφάνιση. Με δυναμική σχεδίαση και έντονη προσωπικότητα το Νέο DS 4 συνδυάζει την κομψότητα με τη σπορ εμφάνιση, Πρόκειται για ένα μοναδικό coupe της premium κατηγορίας, που χαρίζει ανεπανάληπτη αίσθηση οδήγησης, ενώ το πολυτελές εσωτερικό του φέρει τη σφραγίδα της γαλλικής τεχνογνωσίας. 
Με χαμηλωμένο αμάξωμα που του προσδίδει πιο αεροδυναμική και σπορ εμφάνιση και αισθητικά ανανεωμένο με την ανασχεδιασμένη μάσκα DS Wingis και τα φωτιστικά σώματα DS LED Vision τεχνολογίας Full LED Xenon με φλας κυλιόμενης λειτουργίας το νέο DS 4 εντυπωσιάζει με τη δυναμική του εμφάνιση. Με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής όπως η έγχρωμη οθόνη αφής 7” με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης , κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εισόδου και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί και σύστημα επόπτευσης νεκρής γωνίας, το νέο DS 4 σας προσφέρει άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις.
Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε όλες τις συνθήκες, το DS 4 CROSSBACK είναι ο κύριος εκφραστής της αίσθησης της περιπέτειας τόσο μέσα όσο και έξω από την πόλη. Με οutdoor εμφάνιση και ψηλή θέση οδήγησης, το DS 4 CROSSBACK  αποτελεί τη πρόταση της DS στην κατηγορία των crossover αυτοκινήτων. Είναι ένα  αυτοκίνητο δυναμικό και κομψό που χαρίζει στον οδηγό δυνατές συγκινήσεις και απόλαυση κάθε στιγμή. Τη δυναμική του εμφάνιση τονίζουν τα μαύρα σχεδιαστικά στοιχεία του αμαξώματος, όπως τα προστατευτικά στους θόλους των τροχών και οι «ποδιές» στους προφυλακτήρες, καθώς και οι γκρίζες ράγες οροφής. Την εικόνα συμπληρώνει το υπερυψωμένο αμάξωμα, το οποίο απέχει από το έδαφος κατά 30 χλστ. περισσότερο σε σχέση με την έκδοση DS4 hatchback.  
Τα DS 4 και DS 4 Crossback διατίθενται με τους νέους υπερσύγχρονους Euro 6 κινητήρες βενζίνης PureTech 1.2 με 130  άλογα ισχύ και diesel BlueHDi 1.6 με 120 άλογα ισχύ προσφέροντας δυναμική και ταυτόχρονα οικονομική οδήγηση.

Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης