Στον Όμιλο Συγγελίδη το Βραβείο του «Καλύτερου Εισαγωγέα Peugeot Παγκοσμίως» για το 2015

Μπορεί στον τομέα των οικονομικών μεγεθών και μάλιστα των δημοσιονομικών η Ελλάδα να βρίσκεται στο χειρότερο της σημείο, στον τομέα όμως της επιχειρηματικότητας υπάρχουν σημαντικές διακρίσεις. Πρόσφατα η Peugeot απένειμε στην εταιρία AIGLON S.A. (εταιρία του Ομίλου Συγγελίδης) που εδώ και δύο χρόνια είναι ο επίσημος εισαγωγέας των αυτοκίνητων της γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα, τον τίτλο του «Καλύτερου Εισαγωγέα Peugeot Παγκοσμίως».   
Η αναγνώριση αυτή ήρθε από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Ομίλου PSA (Peugeot & Citroen) κ. Carlos Tavares, o οποίος σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Παρίσι στις 13 Μαρτίου 2016, παρέδωσε στους κ.κ. Γιάννη Συγγελίδη και Πολυχρόνη Συγγελίδη το βραβείο «Best Importer President Award 2015», εξαίροντας τις επιδόσεις της εισαγωγικής εταιρείας στην Ελλάδα.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου PSA στην ομιλία του εστίασε κυρίως στα ποιοτικά επιτεύγματα της ελληνικής αντιπροσωπείας, επιπλέον των ποσοτικών κριτηρίων όπως η εντυπωσιακή αύξηση του μεριδίου αγοράς της Peugeot στην Ελλάδα, μετά την ανάληψη της αντιπροσώπευσης από τον Όμιλο Συγγελίδη το 2014, το οποίο από 2,5% το 2013, αυξήθηκε σε 3,1% το 2014 και εκτινάχθηκε σε 6,7% το 2015 ξεπερνώντας όλα τα προγνωστικά.
Η διεθνής διάκριση για την Peugeot στην Ελλάδα, είναι η καλύτερη απόδειξη, ότι οι επενδύσεις που έχουν γίνει από τον Όμιλο Συγγελίδη και από το επίσημο δίκτυό του καθώς και η εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου,  αποφέρουν καρπούς εκτοξεύοντας την προτίμηση του Ελληνικού κοινού για τη Γαλλική μάρκα. 
Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης