Μοναδική παρουσία του Audi R8 στο «Super Bowl 50»

Τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχει… στον τελικό του Αμερικάνικου Πρωταθλήματος Football «Super Bowl 50» είχε η Audi.  Στο ημίχρονο του τελικού που διεξήχθη χθες στην Santa Clara της Καλιφόρνια, η Audi  παρουσίασε ένα εκπληκτικό βίντεο, με πρωταγωνιστή το νέο Audi R8. 

Κατά παράδοση, στο ημίχρονο του τελικού «Super Bowl 50» επιλεγμένες εταιρείες έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν μοναδικά βίντεο στο τηλεοπτικό κοινό. Σημειώνεται ότι πάνω από 120.000.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός για τις ΗΠΑ. 

Το βίντεο αναφερόταν  σε έναν πρώην αστροναύτη που είναι βυθισμένος στις αναμνήσεις του από την εποχή της διαστημικής εξερεύνησης και που έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή.
Όταν όμως τον επισκέπτεται ο γιος του και του παραδίδει το κλειδί του νέου Audi R8 V10 plus των 330χλμ/ώρα, η διαδρομή αυτή, του μοιάζει με βόλτα μέσα σε πύραυλο ανάμεσα στα αστέρια που όμως ταυτόχρονα του δίνει νέα πνοή στη ζωή του. 

Παράλληλα, είναι μια υπενθύμιση των απίθανων πραγμάτων που μπορούν να συμβούν στη ζωή κάποιου που επιλέγει τον δρόμο της εξερεύνησης και της τεχνολογίας, όπως ακριβώς έχει επιλέξει και η Audi, ενώ ταυτόχρονα αποδίδει φόρο τιμής στον David Bowie με το πασίγνωστο τραγούδι του “Starman» που κυκλοφόρησε το 1972.



Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης