Ανανεωμένο Outlander PHEV με Dynamic Shield

«Πρωταγωνιστής» στο περίπτερο της Mitsubishi Motors Corporation (MMC) στην 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) θα είναι το ανανεωμένο 2016MY Outlander PHEV.  Συμπρωταγωνιστής η έκδοση ράλι του Outlander PHEV που θα τρέξει στο Baja Portalegre 500 cross-country rally, ενώ το ¨θίασο» συμπληρώνουν  αρκετά μοντέλα παραγωγής από μία συνολική γκάμα 15 οχημάτων της Ιαπωνικής μάρκας.
Το Outlander PHEV υιοθετεί νέο εμπρός τμήμα βασισμένο στη φιλοσοφία Dynamic Shield που χρησιμοποιείται στα τελευταία μοντέλα MMC. Το εσωτερικό αποπνέει μία αίσθηση ανώτερης ποιότητας ενώ οι παρεμβάσεις στο αμάξωμα, το πλαίσιο και τον κινητήρα έχουν βελτιώσει αισθητά τον αθόρυβο χαρακτήρα, την επιτάχυνση, τη συμπεριφορά και την ευστάθεια, την οδηγική άνεση, την περιβαλλοντική συμβατότητα και λοιπά στοιχεία των οδηγικών επιδόσεων και της ποιότητας.
Χρησιμοποιεί το Plug-in Hybrid EV System της Mitsubishi Motors, που αποτελείται από ένα σύστημα Twin Motor 4WD, με ανεξάρτητα μοτέρ για την κίνηση των εμπρός και πίσω τροχών, και μία υψηλής χωρητικότητας μπαταρία τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα για ηλεκτρική οδήγηση χωρίς χρήση βενζίνης ή εκπομπές CO2. Το Outlander PHEV είναι ένα premium SUV που προσφέρει απαράμιλλες επιδόσεις για την κατηγορία του, όπως η ομαλή και άμεση επιτάχυνση του Twin Motor 4WD, η εξαιρετική οικονομία και η απουσία θορύβων που επιτυγχάνεται στο EV mode.
 Η MMC θα παρουσιάσει επίσης ένα σύστημα παροχής ηλεκτρισμού Vehicle-to-Home (V2H) που θα διατίθεται για το νέο Outlander PHEV. Επίσης θα εκτίθεται το Smartphone Link Display Audio (SDA) που υποστηρίζει και τις δύο λειτουργίες αναπαραγωγής οθόνης (mirroring) Android Auto*3 and Apple CarPlay*4 και διατίθεται με το Pajero SUV της Ευρωπαϊκής αγοράς από τον Αύγουστο.

Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης