Κλείσιμο

«Φορτωμένο» με προσφορές το λιλιπούτειο SEAT Mii

Με «προίκα» ένα  πλήρες πακέτο παροχών υψηλής αξίας η SEAT/Τεχνοκάρ επαναλανσάρει το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης SEAT Mii καθιστώντας το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ανάμεσα στα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Είτε διαλέξετε έναν από τους αποδοτικούς κινητήρες 1.0 60 hp και 1.0 75 hp που είναι σχεδιασμένοι να παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις ενώ παράλληλα μειώνουν τις εκπομπές CO2 σε 105 και 108 g/km αντίστοιχα είτε τον «πράσινο» κινητήρα Ecomotive η SEAT Τεχνοκάρ θα σας το προσφέρει:
•Δωρεάν ασφάλιση για τον πρώτο χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου με ένα πλήρες πακέτο καλύψεων.
•Δωρεάν Service που περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά για 2 χρόνια χρησιμοποιώντας τα γνήσια ανταλλακτικά SEAT και τα κορυφαία λιπαντικά Castrol Professional. Το δωρεάν service αφορά σε δύο προγραμματισμένες συντηρήσεις, την πρώτη στα 15.000χλμ ή με την συμπλήρωση του πρώτου χρόνου και την δεύτερη στα 30.000χλμ ή με την συμπλήρωση του δεύτερου χρόνου.
•Άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με πολύ μεγάλο όφελος για όλους τους αγοραστές σε συνεργασία με τη SEAT Credit Mii.  Με προκαταβολή από 40%, διάρκεια έως 36 μήνες και άτοκο χρηματοδοτούμενο ποσό (πλέον εισφοράς 0,6%) έως €6.000. Εναλλακτικά μπορεί να επιλεγεί και ένα επιδοτούμενο έντοκο πρόγραμμα με προκαταβολή από 30%, διάρκεια έως 60 μήνες και προνομιακό επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6%). Η μηνιαία δόση περιλαμβάνει τα έξοδα χρηματοδότησης και την προστασία δανείου.
•Δωρεάν επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή μέχρι 80.000 χλμ. κατά την διάρκεια ισχύος του προγράμματος. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και παρέχεται από την SEAT με τους ίδιους ακριβώς όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 ετών του κατασκευαστή. Εναλλακτικά του παραπάνω προγράμματος, η Τεχνοκάρ σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε χρηματική έκπτωση 500€ επί του τιμοκαταλόγου σε συνδυασμό (μόνο) με την δωρεάν επέκταση εγγύησης 2+2 χρόνια.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα ισχύει για νέες παραγγελίες έως και τις 31 Ιουλίου και ισχύει τόσο για τα αυτοκίνητα ΜΥ15 καθώς και για τα αυτοκίνητα ΜΥ16.

Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης