Cruise M-Bike: Η BMW καινοτομεί και στα ποδήλατα

Σε μόλις 500 αντίτυπα, συνοδευόμενα από ειδική πλακέτα και πιστοποιητικό,  θα κυκλοφορήσει το νέο ποδήλατο Cruise M-Bike που δημιούργησε η BMW αποδίδοντας φόρο τιμής στα μοντέλα BMW M.  Με μοντέρνα σχεδίαση , ελαφριά δομή και σε χαρακτηριστική απόχρωση Austin Yellow Metallic , η νέα επετειακή συλλογή ποδηλάτων BMW Cruise M-Bike διαθέτει ένα  ιδιαίτερο οπτικό στοιχείο το λεγόμενο "Bullneck" στον πάνω σωλήνα του εμπρός πλαισίου, που είναι δανεισμένο από σχεδίαση μοτοσικλέτας και θυμίζει ρεζερβουάρ. Το υδρομορφοποιημένο αλουμινένιο πλαίσιο και τα εξαρτήματα από ανθρακονήματα (carbon) κάνουν το BMW Cruise M-Bike ελαφρύ και ανθεκτικό.

Παρά το μικρό βάρος, το πλαίσιο είναι εξαιρετικά άκαμπτο, κάτι που εξασφαλίζει μέγιστη μεταφορά ισχύος με ελάχιστη προσπάθεια. Η εργονομική φιλοσοφία του ρυθμιζόμενου τιμονιού επιτρέπει πιο άνετη οδήγηση, ενώ τα υδραυλικά δισκόφρενα της Shimano εγγυώνται ασφαλή άφιξη στον προορισμό. Η τρέχουσα συλλογή ποδηλάτων συμβολίζει την ευελιξία και ποιότητα.

Για τα παιδιά και τους εφήβους διατίθενται δύο μοντέλα: το BMW Kids Bike και το BMW Cruise Bike Junior. Όσοι αγαπούν την πρόκληση των δύσκολων εδαφών θα διαπιστώσουν ότι το BMW All Mountain Bike είναι ο τέλειος σύντροφος. Οι βόλτες στην πόλη αποκτούν άλλη αίσθηση με το BMW Cruise Bike που πετυχαίνει τον ιδανικό συγκερασμό λειτουργικότητας και επιδόσεων με σημαντικά πλεονεκτήματα. Μία σπορ εναλλακτική λύση είναι το BMW Trekking Bike με δυναμό στην πλήμνη, ανθεκτική σχάρα αποσκευών και ενσωματωμένη τρόμπα αέρα. Πέραν της ποικιλίας μοντέλων, η συλλογή ποδηλάτων BMW προσφέρει ασορτί εξοπλισμό όπως κράνη, δοχεία νερού, λουκέτα ή πρακτικά σακίδια πλάτης.

Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης