Η Kosmocar-EKO Ducati TEAM στη «μάχη» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η KOSMOCAR Α.Ε., επίσημος διανομέας της Ducati για την Ελλάδα και την Κύπρο, συμμετέχει με τη δική της ομάδα στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας (ΠΠΤ), με μοτοσυκλέτα Panigale στην κορυφαία κατηγορία Superstock και με οδηγό τον τρείς φορές πρωταθλητή  Λευτέρη Πίππο. Στη φετινή προσπάθεια, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Kosmocar-EKO Ducati TEAM, έχει την ΕΚΟ ως «Χρυσό» χορηγό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τις εταιρίες: SAP (συνεχίζει την υποστήριξη επίσης για 3η συνεχόμενη χρονιά), Ducati Financial Services, SIKKENS ενώ τεχνικοί υποστηρικτές είναι τα ελαστικά Dunlop και τα αυτοκίνητα της Audi, που φροντίζουν για τις μετακινήσεις.
Η ομάδα θα έχει νέο λογότυπο, αυτό της infoassist , πάνω στην μοτοσυκλέτα, τη φόρμα του οδηγού, τα ρούχα των μηχανικών και το φορτηγό της ομάδας. 
Ο Team Manager, Γιάννης Μυτιληνάκης εν όψει της έναρξης του
Πρωταθλήματος δήλωσε: “Η τρίτη μας χρονιά στο Πανελλήνιο ελπίζω ότι θα ξεκινήσει όπως τελείωσε το 2014, δηλαδή με νίκη του οδηγού μας και της μοτοσυκλέτας μας. Η Ducati Panigale είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό που εφέτος αναμένεται ιδιαίτερα έντονος με πολλές και αξιόλογες συμμετοχές νέων μοντέλων, ενώ ο Λευτέρης Πίππος χωρίς προβλήματα τραυματισμών είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη για τον τίτλο”.
Η σύνθεση της ομάδας είναι η εξής:
Οδηγός: Λευτέρης Πίππος
Team Manager: Γιάννης Μυτιληνάκης
Τεχνικός Διευθυντής: Μάκης Παπαδόπουλος
Υπεύθυνος Marketing: Γιώργος Παγιατάκης
Αρχιμηχανικός: Βασίλης Γούλας
Μηχανικός: Θανάσης Σίνος
Χρονομέτρης: Χριστόφορος Ζουλινάκης
Γραφείο Τύπου: Θανάσης Αγγελής, Βίκυ Καραδήμου
Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης