Κλείσιμο

Νέα Skoda Superb: Σχεδιαστικός αιφνιδιασμός

Αποτελεί τον πρεσβευτή της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της μάρκας. Η σοφιστικέ σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από την αίσθηση του δυναμικού, του κομψού, του μεταμοντέρνου και του ελκυστικού. Μια σχεδίαση που τονίζει το στοιχείο της πολυτέλειας και το πάθος μίας λιμουζίνας που έχει έναν και μόνο σκοπό: να πρωταγωνιστήσει στη κατηγορία του!
Ποιος είναι ο πρεσβευτής: Μα φυσικά η νέα ναυαρχίδα της SKODA: Η Superb 3ης γενιάς.  Με την παρουσίαση της SKODA, η περνά σε νέο επίπεδο.
Το κορυφαίο μοντέλο της SKODA υιοθετεί σχεδιαστικά γνωρίσματα από το πρωτότυπο «SKODA VisionC» και τα συνδυάζει με τρόπο που δημιουργεί ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Από το εμπρός μέρος μέχρι πίσω, από τους μεγάλους τροχούς μέχρι την κεκλιμένη κατάληξη της οροφής, το αμάξωμα της  νέας  Superb αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις  χάρη στις αρμονικές του γραμμές, την ελκυστική του γεωμετρία, τις καθαρές του επιφάνειες, τις σμιλεμένες του γωνίες που συνθέτουν ένα συμπαγές σύνολο!
Η εξωτερική σχεδίαση της νέας Superb είναι τόσο δυναμική, που θέτει νέα στάνταρ στην πολυτελή κατηγορία προσφέροντας περισσότερο συναίσθημα από ποτέ. Από το σκίτσο και μόνο, το κορυφαίο μοντέλο της SKODA ενθουσιάζει, ενώ το ίδιο συναρπαστική αναμένεται να είναι και η εικόνα του εσωτερικού που θα αποκαλυφθεί στις επόμενες μέρες.
Η νέα SKODA Superb θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Πράγα, στα μέσα Φεβρουαρίου. Ένα μήνα αργότερα θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση στο κοινό του σαλονιού της Γενεύης, ενώ το λανσάρισμα του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει προς τα μέσα του 2015.
Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης