Η Mitsubishi παρουσιάζει το νέο Triton Sport Utility Truck ενός τόνου σε Single, Double και Club Cab

Με στόχο να το εξάγει σε περίπου 150 και όχι  μόνο στην τοπική αγορά της Ταϋλάνδης η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) παρουσίασε το νέο Triton Sport Utility Truck ενός τόνου – ένα από τα διαχρονικά πλέον παγκόσμια best-seller της. Το νέο Triton που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd.’s  (αποκλειστικός παραγωγός και διανομέας της MMC στην Ταϋλάνδη) στο Laem Chabang, υποβλήθηκε στην πέμπτη του  αισθητική ανανέωση μετά από  εννέα χρόνια συνεχούς παραγωγής του.
Μυώδες και αεροδυναμικό εξωτερικά το νέο Triton σχεδιάστηκε ως το ‘Απόλυτο Sport Utility Truck’ συνδυάζοντας την άνεση επιβατικού αυτοκινήτου με τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία ενός  pickup.
Διαθέτει πλούσιο εσωτερικό χώρο με υψηλή ικανότητα ωφέλιμου φορτίου και κορυφαία οδική συμπεριφορά. Το νέο Triton προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας χάρη στο ανθεκτικό και στιβαρό του πλαίσιο σε συνδυασμό με τη δομή αμαξώματος RISE της MMC που παρέχει πλήρη προστασία στις συγκρούσεις. Το νέο Triton υπόσχεται ένα αθόρυβο και άνετο περιβάλλον καμπίνας, επιπέδου επιβατικού αυτοκινήτου, χάρη στο νέο κινητήρα diesel, τη βελτιστοποίηση της ανάρτησης, και τη στρατηγική τοποθέτηση ηχομονωτικών, ηχοαπορροφητικών και αντικραδασμικών υλικών.
Το νέο Triton προσφέρεται σε εκδόσεις Single Cab, Double Cab και Club Cab με τρεις τύπους κινητήρων. Ο νέος 2.4 MIVEC  turbo diesel με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου χρονισμού Βαλβίδων διαθέτει άριστα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά και κορυφαίες επιδόσεις ενώ πλαισιώνει τις βελτιωμένες εκδόσεις των δοκιμασμένων κινητήρων 2.5 turbo diesel και 2.4 βενζίνης του προηγούμενου μοντέλου.
Το νέο Triton ικανοποιεί τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών. Ο τύπος της καμπίνας, ο κινητήρας, το σύστημα μετάδοσης και οι προδιαγραφές λειτουργικού εξοπλισμού θα είναι προσαρμοσμένα στην περιοχή όπου θα διατίθεται.
Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης