Ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών στην έκθεση <<AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014>>

Το έντονο ενδιαφέρον των φίλων του αυτοκινήτου εκδηλώθηκε από την πρώτη μέρα των εγκαινίων, όπου οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 3000 .
Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία των διοργανωτών, τις τέσσερις πρώτες ημέρες, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις  28.000, με αποκορύφωμα την Τρίτη 28 Οκτωβρίου να σημειώνεται το αδιαχώρητο.
Οι εκθέτες δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι τόσο από την προσέλευση όσο και από το γεγονός ότι το κοινό πέρα από το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει για τα εκθέματα προχωρά και σε κλείσιμο παραγγελιών κάτι που φανερώνει ότι η έκθεση του δίνει τη δυνατότητα της  σωστής αξιολόγησης ως προς την επιλογή του.
Στα θετικά της έκθεσης, είναι και η δυνατότητα που έχει να οδηγήσει στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης ένα μεγάλο αριθμό από τα νέα μοντέλα που ήρθαν πρόσφατα στην ελληνική αγορά.
Η  «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» που πραγματοποιείται στην Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού), θα λειτουργεί έως και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου με ωράριο: Τετάρτη- Παρασκευή 15:00- 21:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 21:00.
Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ. Παιδιά έως 12 ετών συνοδευόμενα δωρεάν. ΑΜΕΑ και άνεργοι τιμή 3 ευρώ.
Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης