Fiat - Alfa Romeo και Piaggio στο event Viva Italia

Οι πλέον αντιπροσωπευτικές μάρκες στο χώρο των τροχοφόρων οχημάτων ιταλικής καταγωγής συμμετέχουν στην  έκθεση Viva Italia που πραγματοποιείται στο Golden Hall, υπό την αιγίδα του Ελληνο - Ιταλικού επιμελητηρίου Αθήνας. Πρόκειται για τις Fiat & Alfa Romeo καθώς και τη Piaggio Hellas.
 Για 23 ημέρες το Golden Hall, θα γεμίσει από άρωμα και εικόνες Ιταλίας, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες, να ανακαλύψουν την αυθεντική ιταλική κουλτούρα μέσα από πολιτιστικές δράσεις και παρουσιάσεις ιταλικών προϊόντων.  Σκοπός της διοργάνωσης είναι να παρουσιάσει στο κοινό την Ιταλία  του πολιτισμού,  της αυτοκίνησης- μοτοκίνησης, της γεύσης, της μόδας, του τουρισμού, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας, μέσα από την παρουσίαση και προβολή των ελληνικών εταιριών που εμπορεύονται ή εκπροσωπούν ιταλικά προϊόντα και υπηρεσίες.
Οι επισκέπτες του Golden Hall θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και σε πρώτη πανελλήνια εμφάνιση δύο νέα μοντέλα Fiat & Alfa Romeo, καθώς η Fiat Group Automobiles Hellas είναι χορηγός της γιορτής. Συγκεκριμένα, στο ισόγειο του Golden Hall θα μπορεί κανείς να δει από κοντά τη νέα Alfa Romeo Giulietta QV Line, μία ειδική έκδοση που δημιουργήθηκε με στόχο να μετουσιώσει την απόλυτη sport εμφάνιση της Quadrifoglio Verde σε μία προσιτή έκδοση. Η Giulietta QV Line διατίθεται σε αποκλειστικό γκρι ματ χρώμα και πρεσβεύει όλες τις αξίες της Alfa Romeo-σπορ οδήγηση, μοναδικό ιταλικό design, κορυφαία τεχνολογία. Διατίθεται με τον οικονομικό και αποδοτικό κινητήρας diesel 1.6 JTDM-2 105 hp, αλλά και των υψηλών επιδόσεων κινήτρα βενζίνης 1.4 Multiair 170hp. Στον εξωτερικό χώρο του Golden Hall οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά το μοναδικό Pocket Size SUV, το νέο Fiat Panda Cross. Ένα Fiat Panda διαφορετικό από τα άλλα, καθώς «Σκαρφαλώνει οτιδήποτε, παρκάρει οπουδήποτε». Το νέο Panda Cross έχει δυνατότητες και χαρακτήρα καθαρόαιμου αυτοκινήτου "off road", με διαστάσεις και άνεση αυτοκινήτου πόλης! Έρχεται «εξοπλισμένο» με ενισχυμένη αναρριχητική ικανότητα, επιλογέα τετρακίνησης με Hill Descent και οικονομικό κινητήρα diesel 1.3 MTJ 80hp. Το νέο Fiat Panda Cross διατίθεται από €16.830.
Και για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν πραγματικά τι σημαίνει να οδηγείς ένα αυτοκίνητο made in Italy, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 3μ.μ. ως τις 8μ.μ. υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης test drive με ένα Fiat 500 Cult ή μία Alfa Romeo Giulietta Distinctive.
Η Piaggio Hellas συμμετέχει με δύο stand - στο ισόγειο και στον 1ο όροφο – όπου παρουσιάζει όλα τα  νέα μοντέλα της οικογένειας Vespa, τα οποία είναι πλέον  εξοπλισμένα και με σύστημα ABS: Vespa GTS SuperSport, Vespa Primavera και Vespa Sprint!
Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης