Κλείσιμο

Με πέντε αναβάτες η Honda-Team HRC στο Dakar Rally 2015

Με τη νέα αγωνιστική μοτοσυκλέτα CRF450 RALLY θα συμμετάσχει για 3η συνεχή χρονιά η Honda–Team HRC στο Dakar Rally 2015. Ο αγώνας του 2015 θα ξεκινήσει στις 4 Ιανουαρίου από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Διανύοντας μία διαδρομή 9,000 χλμ σε διάστημα δύο εβδομάδων κατά μήκος της Αργεντινής, Βολιβίας και Χιλής, ο αγώνας θα τερματίσει στις 17 Ιανουαρίου πίσω στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.
Την ομάδα των τριών αναβατών της Honda HRC που συμμετείχε στο Dakar Rally 2014 και αποτελούνταν από τους: Helder Rodrigues (Πορτογαλίαl, 35), Joan Barreda (Ισπανία, 31) και Paulo Goncalves (Πορτογαλία, 35) θα ενισχύσουν και άλλοι δύο αναβάτες, ο Jeremias Israel (Χιλή, 33) και η Laia Sanz (Ισπανία, 28). Η αγωνιστική ομάδα της Honda, Team HRC θα συμμετέχει στο Dakar Rally 2015 κάτω από την καθοδήγηση του Γενικού Διευθυντή Martino Bianchi και του Διευθυντή της ομάδος Katsumi Yamazaki. Team Manager είναι ο Wolfgang Fischer, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση αγωνιστικών ομάδων. Ο Wolfgang Fischer είναι μέλος της ομάδος από το 2013 και στόχος του είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα.
Οι πέντε αναβάτες της ομάδος HRC έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το Dakar Rally 2015, συμμετέχοντας σε άλλους παραπλήσιους αγώνες.
Ο Helder Rodrigues, Joan Barreda και ο Paulo Goncalves έχουν συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες του πρωταθλήματος 2014 FIM Cross-Country Rallies World Championship. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Paulo Goncalves κέρδισε τον 1ο αγώνα της χρονιάς, το Abu Dhabi Desert Challenge, ενώ ο Joan Barreda κέρδισε το Sealine Cross-country Rally στο Qatar. Επιπλέον ο Jeremias Israel θεωρείται ένας από τους καλύτερους Χιλιανούς αναβάτες και η Laia ή “Super Woman” ήταν η καλύτερη γυναίκα αναβάτης η οποία τερμάτισε στην 16η θέση της γενικής κατάταξης στο Dakar Rally 2014.
Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης