Τιμητική διάκριση για το νέο SKODA Rapid SPACEBACK

Την τρίτη του έκδοση απέκτησε το τελευταίο μικρομεσαίο μοντέλο της SKODA. Πρόκειται για το Rapid SPACEBACK το οποίο ενσωματώνει πλήρως όλα τα στοιχεία της νέας εταιρικής σχεδίασης της SKODA. Το νέο SKODA Rapid SPACEBACK σχεδιάστηκε με στόχο να θέσει νέα δεδομένα στην κατηγορία των  hatchback αυτοκίνητων. Εξελίχθηκε και δημιουργήθηκε για να χωράει με μοναδική άνεση πέντε ενήλικες και να τους  μεταφέρει με απόλυτη ασφάλεια στον προορισμό τους.  Άπλετοι χώροι, συμπαγείς διαστάσεις και ποιότητα υλικών και κύλισης σε ένα hatchback με σχεδιασμό που θυμίζει coupe και μοναδική σχέση αξίας/τιμής.
Η νέα έκδοση του   Rapid χαρακτηρίζεται από  τον  κομψό σχεδιασμό  ,τους   κορυφαίους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, την άριστη σχέση αξίας/τιμής, την υψηλή ενεργητική και παθητική ασφάλεια και τους turbo κινητήρες χαμηλής κατανάλωσης.
Τα στοιχεία αυτά ήταν άλλωστε που αξιολογήθηκαν από τους  40 κριτές που απαρτίζουν την επιτροπή του διεθνούς διαγωνισμού «Red Dot Design Award»και οι οποίοι απένειμαν στο Rapid SPACEBACK το βραβείο σχεδίασης «Red Dot Design» για το 2014.
Στον φετινό διαγωνισμό, συνολικά 1.816 κατασκευαστές, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες από 53 χώρες κατέθεσαν 4.815 σχέδια .
Ο υψηλού κύρους διαγωνισμός «Red Dot Design Αward» είναι αναγνωρισμένος διεθνώς και εξειδικεύεται στην σχεδίαση, ενώ οι νικητές επιλέγονται και με βάση την καινοτομία, τη λειτουργικότητα, την εργονομία, τη ανθεκτικότητα, την οικολογική συμβατότητα και την ευκολία χειρισμού. Το νέο Rapid SPACEBACK αποτελεί το έβδομο κατά σειρά μοντέλο της SKODA που κερδίζει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.
Το νέο SKODA Rapid SPACEBCK είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από 12.350€.

 

Πηγή: Γιάννης Κουτελιέρης