Mε έξι καινούργιες μοτοσικλέτες το 2013 η Ηonda

Ούτε ενα, ούτε δυο, ούτε τρία.Η Honda ανακοίνωσε την παρουσίαση εξι νέων και αναβαθμισμένων μοντέλων, τα οποία έρχονται να προστεθούν στην ήδη πλούσια γκάμα μοτοσικλετών και σκούτερ της για την Ευρώπη.

CB500X, CB500F και CBR500R

Τρεις νέες μοτοσικλέτες μεσαίου κυβισμού, εφοδιασμένες με έναν εντελώς νέο, δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα. Καθεμιά προσφέρει απολαυστική αίσθηση στο δρόμο, πολυχρηστικότητα και χαμηλό κόστος χρήσης. Ο σπορτίφ κινητήρας των 35KW υπόσχεται άριστη απόδοση ισχύος, κάνοντας αυτή την τριμελή οικογένεια μοτοσικλετών ιδανική για αναβάτες με δίπλωμα οδήγησης Α2 (2013).

Η CBR500R με το ολόσωμο φέρινγκ σχεδιαστικά θυμίζει τη CBR1000RR Fireblade, και υπόσχεται μία εξαιρετική εμπειρία μεγάλης μοτοσικλέτας. Θα γοητεύσει επίσης τους πεπειραμένους αναβάτες που αναζητούν μία value for money εναλλακτική λύση απέναντι σε μεγαλύτερες μοτοσικλέτες. Το ABS ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό της CBR500R.

Η γυμνή CB500F, με σχεδιασμό εμπνευσμένο από την CB1000R, είναι ιδανική για πρώτη αληθινή μοτοσικλέτα. Χάρη στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής, την προσιτή τιμή και το χαμηλό κόστος χρήσης, θα είναι ο ιδανικός σύντροφος του αναβάτη για πολλά χρόνια.


CB 11OO

Η τρίτη μοτοσικλέτα της οικογένειας, η CB500X,
είναι η τελευταία προσθήκη στην γκάμα των on-off μοτοσικλετών της Honda. Ψηλότερη, με μεγαλύτερες διαδρομές στην ανάρτηση, ελαφρά μακρύτερο μεταξόνιο και μεγαλύτερο ρεζερβουάρ από τις αδερφές της, η CB500X σχεδιαστικά θυμίζει την V4 Crosstourer 1200. Είναι εξoπλισμένη με στάνταρ ABS και είναι από τη μία η ιδανική μοτοσικλέτα για να ξεκινήσει κανείς τη μοτοσικλετιστική περιπέτεια της ζωής του αλλά και μία ελκυστική εναλλακτική για ήδη πεπειραμένους αναβάτες που αναζητούν μία πρακτική, προσιτή μεγάλη μοτοσικλέτα, τόσο για τις καθημερινές μετακινήσεις όσο και για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.




Gold Wing F6B
H Gold Wing F6B είνα το νέο άλογο στο ‘στάβλο’ της GL1800 Gold Wing. Συνδυάζει τον εκπληκτικό, 6κύλινδρο boxer κινητήρα των 1800 κ.εκ. και το πλαίσιο με την ανάλαφρη αίσθηση στο δρόμο, με μία εκπληκτική γυμνή εμφάνιση, που δημιουργούν μία μοναδική custom touring μοτοσικλέτα.
NSS300 Forza

Το NSS300 Forza είναι το νέο, μεσαίο σπορτίφ, άνετο σκούτερ.
Εφοδιάζεται με έναν κινητήρα ιδανικό για μεγάλες αστικές μετακινήσεις και κάτω από το συμπαγές «κοστούμι» χωρούν δύο full face κράνη.
CBR600RR

CBR 600RR

Για το 2013, το διαμάντι της Honda στην κλάση Supersport παρουσιάζεται αναβαθμισμένο με νέα εμφάνιση και αεροδυναμική εμπνευσμένη από τα MotoGP. Το κράτημα έχει βελτιωθεί με την προσθήκη πιρουνιού Big Piston 41 χλστ. της Showa, με βελτιώσεις στην πίσω ανάρτηση, 12άκτινες ζάντες ενώ η νέα χαρτογράφηση του ψεκασμού και της ρύθμισης εισαγωγής αέρα, της χαρίζουν ακόμη καλύτερη απόκριση στο γκάζι. Το 2013, η CBR600RR θα είναι διαθέσιμη και στο νέο χρωματικό συνδυασμό της Repsol.

Τα νέα μοντέλα έρχονται σε συνέχεια της κλασικής γυμνής CB1100, του νέου σπορ σκούτερ NSC50R και των επίσης νέων σκούτερ SH125i και SH150i, ολοκληρώνοντας μία γκάμα μοτοσικλετών μοναδική σε εύρος και ποικιλομορφία.

NSS300FORZA
Πηγή: skai.gr